Construction Equipment România

Volvo Construction Equipment lansează noul site web, complet reproiectat, pentru regiunea EMEA

Navigația optimizată, adaptabilitatea la dispozitivele mobile și designul modernizat ale noului site web al companiei Volvo Construction Equipment destinat clienților din Europa, Orientul Mijlociu și Africa transformă utilizarea acestuia într-o experiență prietenoasă și bogată în informații, pe orice dispozitiv.

Volvo Construction Equipment lansează noul site web, complet reproiectat, pentru regiunea EMEA

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) invită vizitatorii să exploreze site-ul său web cu design nou reproiectat, volvoce.ro. Noul site web include toate informațiile valoroase cu care vizitatorii obișnuiți s-au învățat deja, dar reorganizate într-un format mai prietenos și mai intuitiv.

"Este esențial ca partenerii noștri de afaceri și clienții să aibă acces la toate informațiile corecte – oricând și oriunde au nevoie de acestea", a afirmat Tom O´Brien, manager pe probleme de analitică și sisteme de marketing în cadrul regiunii de vânzări EMEA a companiei Volvo CE. "Indiferent ce tip de dispozitiv folosesc cei care vizitează site-ul – un laptop, o tabletă sau un telefon inteligent, aceștia vor beneficia acum de o platformă mai robustă și mai bogată în mijloace multimedia, proiectată să îi ajute să găsească informațiile dorite mai rapid și mai ușor."

Comparare rapidă
Pe lângă designul complet adaptabil și optimizat, site-ul actualizat ușurează identificarea și compararea în paralel a diferitelor echipamente. Datorită funcției de selectare a produsului, vizitatorii pot vizualiza rapid, dintr-o privire, mai multe modele și specificațiile acestora, și pot face clic pe acestea pentru a accesa informații mai detaliate, inclusiv înregistrări video și broșuri. În același timp, prezentarea generală a atașamentelor le permite vizitatorilor să vizualizeze rapid fiecare atașament disponibil pentru fiecare model Volvo – de la interfețele universale la o gamă întreagă de cupe, graifăre, ciocane hidraulice și soluții înalt specializate.

Intrați în legătură cu Volvo
Noul site web reprezintă doar una dintre multele modalități convenabile de a intra în legătură cu Volvo online. Alte modalități includ Facebook, Twitter, YouTube și Instagram.

Final.

Septembrie 2016

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați: www.volvoce.com/press
Sau contactați:

Anne Bast
VP Corporate Communication
Volvo Construction Equipment
Regiunea de Vânzări EMEA
(Europa - Orientul Mijlociu - Africa)
Tel: + 016-541 59 06
anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener
SE10
Londra
Tel: +44 207 923 5863
hannah.kitchener@se10.com

Vizitați http://www.thenewsmarket.com/volvogroup pentru a accesa înregistrarea video transmisă standard din partea Grupului Volvo. Puteți previzualiza și solicita materialul video sub forma fișierelor MPEG2 sau al benzilor Beta SP. Înregistrarea și materialul video sunt gratuite pentru mass-media.