Construction Equipment România

Volvo CE lansează filmul „Building tomorrow” de promovare a brandului

„Building Tomorrow”, care reprezintă punctul culminant al celei mai recente campanii de promovare a brandului organizate de Volvo Construction Equipment, prezintă străduințele acesteia de a asigura un viitor mai durabil.

Adunând la un loc o varietate de povești de succes ale clienților din întreaga lume, Volvo Construction Equipment (Volvo CE) a lansat filmul „Building tomorrow” de promovare a brandului. Lansat pe data de 14 octombrie, acesta prezintă modul în care utilajele Volvo lucrează, în cadrul unei varietăți de proiecte ale clienților, pentru a crea un viitor mai bun pentru generațiile următoare, „pentru a construi lumea în care dorim să trăim”.

„Aici, la Volvo Construction Equipment, suntem conduși de ideea că, prin intermediul imaginației, sârguinței și inovației tehnologice, vom deschide drumul spre crearea unei lumi mai curate, mai inteligente și mai conectate”, a afirmat Martin Weissburg, Președinte Volvo CE și membru al Comitetului Executiv al Grupului Volvo. „Noi credem într-un viitor durabil și, cu industria de construcții globală drept arenă de desfășurare, vom continua să conlucrăm cu clienții noștri pentru a transforma această convingere în realitate pentru oamenii de pretutindeni”, a adăugat d-nul Weissburg.

Responsabilitate globală

Campania, care a debutat în decembrie 2016, este susținută de o serie de filme de scurt metraj. Primul episod a înfățișat utilajele Volvo înfruntând peisajul înghețat din nordul Suediei, acolo unde hotelul de gheață ICEHOTEL 365 este deschis tot timpul anului; acestea sunt răcite cu energie solară și au țelul de a asigura emisii de CO2 negative. Deșertul arid din nordul orașului Doha, în Qatar, a reprezentat cea de-a doua destinație pentru această campanie, în cadrul căreia 240 de utilaje Volvo au lucrat neobosit la temperaturi de până la 50°C pentru a construi noul oraș durabil Lusail. Ferma eoliană Kouga din Africa de Sud a reprezentat punctul de interes al celei de-a treia înregistrări video și a adus în lumină sectorul energetic remarcabil, care are obiectivul de a furniza 42% din necesarul de energie al întregii țări până în anul 2030, responsabilizând totodată comunitățile locale.

„Building Tomorrow” demonstrează modul în care utilajele Volvo contribuie la asigurarea durabilității și succesului clienților, contribuind la întărirea misiunii Grupului Volvo de a „spori nivelul de prosperitate cu ajutorul soluțiilor de transport”.

„În calitate de membru al programului Climate Savers al Fondului Mondial pentru Natură (WWF), suntem hotărâți să aducem o schimbare în industrie și, așa cum această campanie promovează exemple extraordinare oferite de afacerile clienților noștri într-o perspectivă mai largă, sperăm ca aceasta să îi motiveze și pe alții să depună, la rândul lor, eforturi pentru asigurarea unui viitor durabil”, a afirmat Niklas Nillroth, Vice-Președinte pe probleme de Mediu și Durabilitate la Volvo CE.

Transformarea zilei de mâine

Lansat pe data de 14 octombrie, filmul este disponibil spre vizionare pe toate canalele digitale ale companiei Volvo CE și va debuta, de asemenea, în cadrul unui concert – care va fi transmis în direct – în Alicante, Spania, cu o săptămână înainte de începutul cursei nautice Volvo Ocean Race. Această cursă marină cu tradiție a devenit treptat o platformă de conștientizare cu privire la problema durabilității și se încadrează bine cu filmul „Building Tomorrow” de promovare a brandului Volvo CE.

„Lumea este în transformare, cerințele clienților sunt în schimbare și, prin această abordare umanitară, dorim să arătăm modul în care Volvo va continua să influențeze viața oamenilor de pretutindeni, acum și în viitor”, a afirmat Bill Law, Vice-Președinte Senior pe probleme de Comunicații Corporative la Volvo CE.

Pentru mai multe informații, vizitați www.volvoce.com/buildingtomorrow.

„The River” („Râul”) constituie coloana sonoră oficială a campaniei „Building Tomorrow” de promovare a brandului Volvo CE și este interpretat de formația suedeză Moment. Acest single este disponibil pe Spotify începând cu data de 13 octombrie.

#VolvoCE #BuildingTomorrow #sustainability #construction #VolvoOceanRace #WarnerMusic #MomentTheRiver