Construction Equipment România

Utilajul Volvo EC750E de 75 de tone optimizează productivitatea şi profitabilitatea

Excavatorul pe şenile EC750E oferit de Volvo Construction Equipment dispune de inovaţii care cresc eficienţa consumului de combustibil, asigurând un nivel sporit de productivitate şi o performanţă de vârf care permit obţinerea unui randament maxim al investiţiilor.

Utilajul Volvo EC750E de 75 de tone optimizează productivitatea şi profitabilitatea

Utilajul EC750E oferit de Volvo Construction Equipment este un excavator pe şenile din clasa de 75 de tone care oferă combinaţia perfectă de putere şi stabilitate necesară pentru manipularea unui volum mai mare de material în orice aplicaţie. Echipat cu un motor D16 creat de Volvo şi conform cu Tier 4 Final/Stage IV, acest excavator de mare capacitate oferă o putere sporită a motorului până la 374 kW/502 CP şi utilizează tehnologie avansată de asigurare a eficienţei consumului de combustibil, garantând un răspuns extrem de fidel la comenzi pentru maximum de productivitate şi profitabilitate.

EC750E aduce cu sine o tehnologie electro-hidraulică inovatoare,optimizată pentru a conlucra în armonie cu motorul robust şi a conferi,un nivel mai înalt de control pentru operatorului şi productivitate.
Sistemul hidraulic şi modul ECO avansat creat de Volvo lucrează la unison pentru a reduce pierderile interne în circuitul hidraulic – îmbunătăţind eficienţa consumului de combustibil fără a reduce în vreun fel performanţa în majoritatea condiţiilor de exploatare. 

Construită cu gândul la operator, cabina Volvo de top în industria de profil asigură o experienţă superioară a operatorului, oferind un mediu de lucru liniştit pentru o productivitate optimă a operatorului. Interfeţele poziţionate în mod ergonomic – care includ manetele de comandă, tastatura şi monitorul LCD – şi vizibilitatea panoramică deplină asigură un nivel maxim de eficienţă şi uşurinţă în utilizare. Cabina spaţioasă dispune de spaţiu de depozitare şi spaţiu amplu pentru picioare, 12 guri de climatizare şi un scaun reglabil, care îi permit operatorului să rămână odihnit, alert şi concentrat.

O performanţă de vârf
Chiar şi în cele mai dure medii de lucru, EC750E oferă un nivel superior de performanţă la săpare, inclusiv forţe de rupere maxime de 323/342 (sporite) kN, o eficienţă bună a consumului de combustibil şi timpi de ciclu rapizi pentru obţinerea unui randament maxim al investiţiilor. Acest excavator bine echilibrat dispune de un ecartament larg, o lungime mare a şenilelor, un şasiu retractabil şi o contragreutate optimizată care conferă soliditate şi robusteţe, permiţându-le operatorilor să lucreze cu încredere în condiţii de teren nefavorabile.

Sistemul integrat cu moduri de lucru diferite este proiectat pentru a spori eficienţa consumului de combustibil şi performanţa utilajului, permiţându-le operatorilor să aleagă modul de lucru cel mai potrivit pentru sarcina pe care o au de îndeplinit, asigurând astfel configuraţia corectă pentru orice lucrare.

Pentru a spori şi mai mult manevrabilitatea, aceste utilaje dispun de un nivel înalt de presiune în sistem şi şenile durabile, pentru a conferi mai multă putere şi uşurinţă în manevrare în timpul urcării pantelor şi al deplasării pe teren instabil. Datorită abilităţii de a pătrunde în zonele greu accesibile de pe şantier, combinată cu sistemul electro-hidraulic nou creat, clienţii pot reduce la minimum timpii ciclurilor de producție şi spori profitabilitatea.

Disponibilitate inegalabilă
Întotdeauna disponibil şi gata pentru orice aplicaţie, utilajul EC750E durabil este proiectat să asigure o disponibilitate maximă. Designul robust, componentele fiabile şi rezistente la uzură, precum şi accesul uşor în vederea mentenanţei, le permit clienţilor să îşi ducă la îndeplinire lucrările rapid şi fără întârziere.

Utilajul EC750E dispune de braţ şi balansier pentru regim greu de lucru ranforsate, care sunt construite din oţel cu rezistenţă mare la tracţiune şi sunt proiectate să lucreze în armonie cu utilajul, maximizând disponibilitatea şi performanţa acestuia. Pentru un plus de protecţie şi fiabilitate chiar şi în condiţii severe, pe braţ sunt sudate benzi din oţel iar partea de dedesubt a utilajului este protejată de o placă pentru regim greu de lucru. Utilajul este prevăzut din construcţie cu componente protejate, incluzând șasiul cu o structură solidă, care îi conferă longevitate şi o disponibilitate susţinută în cadrul aplicaţiilor solicitante; toate acestea le permit operatorilor să se bucure de o producţie aproape continuă.

Pentru a maximiza şi mai mult disponibilitatea, utilajul permite efectuarea mai sigură şi rapidă a operaţiunilor de mentenanţă, datorită punctelor de întreţinere uşor accesibile prin intermediul uşilor cu deschidere largă ale compartimentului, amplasate în mod convenabil, utilizând pasarela centrală şi cea periferică.

Pentru un plus de siguranţă şi durabilitate, protecțiile opţionale cu certificare FOG (apărătoare împotriva obiectelor în cădere) şi FOPS (structură de protecţie împotriva obiectelor în cădere) conferă linişte sufletească în timpul lucrului în cadrul aplicaţiilor dure. De asemenea, utilajul EC750E poate fi prevăzut cu o apărătoare pe întreaga lungime a şenilelor, pentru un plus de protecţie.

Un plus de versatilitate
Pentru a spori versatilitatea, aceste excavatoare sunt compatibile cu o gamă întreagă de ataşamente durabile, inclusiv cupe universale, cupe de mare capacitate şi cupe pentru regim extrem de lucru. Construite special pentru a conlucra cu utilajele Volvo, ataşamentele Volvo formează cu acestea o singură unitate solidă şi fiabilă. 

Cupele pentru regim greu și cele pentru regim extrem de lucru oferite de Volvo sunt prevăzute din construcţie cu plăci rezistente la uzură, ceea ce le permite să exceleze în excavarea materialelor compacte. Clienţii pot avea încredere în acest utilaj durabil care reprezintă alegerea perfectă pentru aplicaţiile de carieră şi minerit şi este fabricat din materiale de înaltă calitate ce îi conferă o durată de serviciu îndelungată şi o performanţă superioară. Pentru a le spori durabilitatea, cupele Volvo sunt construite din oţel cu rezistenţă mare la tracţiune şi sunt disponibile împreună cu o gamă largă de dinţi, cuţite laterale, segmenţi şi apărători anti-uzură pentru un plus de protecţie. 

Utilajul EC750E poate fi echipat cu un ciocan hidraulic Volvo care poate sparge chiar şi cele mai dificile materiale. Datorită nivelului constant de putere şi forţei de lovire înalte, clienţii se pot bucura de un impact maxim şi durabilitate. 

De asemenea, Volvo pune la dispoziţia clienţilor un sistem de management al ataşamentelor, care permite stocarea setărilor pentru un număr de până la 20 de ataşamente diferite. Acest sistem îi permite operatorului să preselecteze debitul hidraulic şi presiunea, fără a părăsi cabina, prin intermediul monitorului cu ecran tactil, conferind versatilitate prin utilizarea diferitelor ataşamente.

Specificaţii principale:
Specificaţii principale*Pe baza configuraţiei utilajului: braț de 6,6m, balansier de 2,9m, contragreutate 12100kg

Final.

Aprilie 2016

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi: www.volvoce.com/press

Sau contactaţi:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10 
Londra
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com