Construction Equipment România

Utilajele Volvo L45H şi L50H sunt echipate complet pentru o performanţă absolută

Noile încărcătoare compacte L45H şi L50H create de Volvo Construction Equipment sunt utilaje bine echilibrate, construite după un design solid care asigură cea mai bună performanţă chiar şi pe şantiere restrânse.

Utilajele Volvo L45H şi L50H sunt echipate complet pentru o performanţă absolută

Încărcătoarele compacte din seria H oferite de Volvo Construction Equipment (Volvo CE) reprezintă aliaţi puternici pe orice şantier şi în cadrul oricărei aplicaţii. Echipate cu sistemul unic de cuplare Torque Parallel (TP) creat de Volvo, aceste utilaje sunt construite să asigure un cuplu de spargere înalt şi o deplasare paralelă excelentă în întregul interval de ridicare. 

Ampatamentul lung, centrul de greutate coborât şi buna distribuţie a greutăţii îi conferă utilajului o stabilitate superioară pe teren accidentat şi denivelat. Design-ul robust şi compact – prevăzut cu balamale centrale durabile şi o contragreutate înclinată – asigură o performanţă puternică şi stabilă pe toate şantierele de lucru. Motorul Volvo puternic este asamblat transversal pentru o mai bună stabilitate în timpul condusului. 

Utilajele L45H şi L50H sunt echipate cu sistemul hidraulic inteligent de detectare a sarcinii creat de Volvo, care transmite putere funcţiilor hidraulice în funcţie de necesităţi, pentru asigurarea unui răspuns rapid, a unor timpi de ciclu mai scurţi şi a unui consum redus de combustibil. Sistemul opţional de suspensie a catargului (BSS) sporeşte productivitatea cu până la 20% prin absorbţia şocurilor şi reducerea vibraţiilor şi revărsării cupei.

Faceţi faţă oricăror condiţii de teren
Utilajele L45H şi L50H conferă o performanţă de excepţie în toate condiţiile, de la cele de teren accidentat la cele de beton neted. Sistemul de transmisie optimizat combină un motor puternic cu o transmisie şi punţi de calitate excelentă, pentru a conlucra în perfectă armonie cu sistemul hidraulic şi sistemul de direcţie, asigurând astfel un nivel superior de durabilitate şi fiabilitate.

Echipate cu motoare Volvo robuste conforme cu Tier 4 Final, aceste utilaje asigură un cuplu înalt la turaţii scăzute ale motorului. Acest motor este dotat cu o funcţie de recirculare a gazelor de ardere (EGR) combinată cu un filtru de particule diesel (DPF) şi un sistem de reducere catalitică selectivă (SCR). 

Punţile planetare pentru regim greu de lucru asigură o durată de funcţionare îndelungată în cele mai dure condiţii, în timp ce sistemele de blocare 100% a diferenţialului din faţă şi din spate dispun de un design cu cuplaj cu dinţi menit să îmbunătăţească aderenţa şi să menţină un nivel maxim de tracţiune pe orice tip de teren.

Aceste încărcătoare compacte sunt echipate cu o transmisie hidrostatică eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil care adaptează nivelul de putere la toate cerinţele operatorului. Aceasta conferă un control excelent în timpul efectuării lucrărilor delicate şi putere maximă în cadrul lucrărilor mai solicitante. Un ventilator de răcire cu control electronic şi antrenare hidraulică reglează temperatura tuturor componentelor vitale. Funcţionalitatea sa reversibilă suflă aerul în direcţia opusă pentru a efectua auto-curăţarea unităţilor de răcire.

Un centru de comandă confortabil
Utilajele L45H şi L50H sunt prevăzute cu o cabină Volvo de top în industria de profil, pentru un schimb de lucru comod şi productiv. Această cabină cu certificare ROPS/FOPS este dotată cu elemente de comandă amplasate în mod ergonomic, un sistem de climatizare de calitate superioară, vizibilitate panoramică şi niveluri scăzute de zgomot intern. Acoperişul şi pereţii turnaţi ai cabinei menţin un nivel minim de zgomot şi vibraţii, reducând oboseala operatorului. 

Funcţia Comfort Drive Control (CDC) îi oferă operatorului posibilitatea de a controla utilajul cu ajutorul manetei de comandă. Aceasta îmbunătăţeşte confortul operatorului, reduce oboseala şi asigură o mai bună productivitate în timpul orelor lungi de lucru. Sistemul de climatizare oferit de Volvo asigură o operare confortabilă, oferind o funcţie opţională de comandă automată a încălzirii (AHC) şi de climatizare (AC) pentru o temperatură perfectă în interiorul cabinei.

Priza de aer a cabinei este amplasată în poziţie înaltă pe utilaj, acolo unde aerul este mai curat. Prefiltrul uşor de înlocuit separă praful şi particulele mai aspre înainte ca aerul să treacă prin filtrul principal şi să pătrundă, în cele din urmă, în cabină, ceea ce îi oferă operatorului cel mai proaspăt aer posibil. Pentru un nivel sporit de siguranţă, balustradele şi treptele anti-alunecare de dimensiuni mari permit intrarea şi ieşirea uşoară în şi din cabină.

Timp scurt de efectuare a operaţiunilor de mentenanţă
Utilajele L45H şi L50H oferite de Volvo au fost construite pentru a permite efectuarea uşoară şi fără efort a operaţiunilor de mentenanţă. Punctele de deservire amplasate la nivelul solului şi punctele de ungere grupate la un loc asigură o mentenanţă rapidă şi uşoară. Puntea oscilantă din spate este susţinută de cuzineţi de reazăm care nu necesită întreţinere. Lagărele şi bucşele acesteia sunt unse o singură dată pentru întreaga durată de utilizare şi sunt protejate de etanşări de calitate dovedită, ceea ce economiseşte ore întregi de întreţinere şi sporeşte disponibilitatea. Proprietarii utilajelor pot maximiza disponibilitatea acestora cu ajutorul programelor software de analiză şi diagnoză oferite de Volvo. Sistemul MATRIS analizează datele operaţionale ale utilajului şi sistemul VCADS Pro poate ajusta funcţionarea utilajului în mod corespunzător.

Ataşaţi-vă
Aceste încărcătoare compacte sunt proiectate pentru a conlucra în armonie cu o gamă întreagă de ataşamente Volvo, care adaptează perfect geometria articulaţie-braţ pentru a optimiza forţa de spargere, forţa de tracţiune şi forţa de ridicare. Aceste utilaje pot fi echipate din fabrică cu conducte hidraulice suplimentare pentru a putea opera şi acţiona o varietate de opţiuni de ataşamente.

Suportul hidraulic standard pentru ataşamente VAB-STD oferit de Volvo, cunoscut şi sub numele de TPV, este conform cu standardele ISO internaţionale şi permite inter-schimbarea rapidă şi în siguranţă a ataşamentelor pentru mai multă flexibilitate pe şantier. Design-ul cu suport deschis şi puternic permite operatorului să vadă clar punctele de fixare din interiorul cabinei. Suportul pentru ataşamente VAB-TPZ oferit de Volvo vă permite să schimbaţi uşor ataşamentele cu ajutorul interfeţei TPZ. Design-ul cu suport aerodinamic aduce ataşamentul mai aproape de utilaj, pentru o capacitate utilă mai bună.

Specificaţii principale:
Specificaţii principale

Final.

January 2016

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi: www.volvoce.com/press

Sau contactaţi:

Thorsten Poszwa                                           
Director, External Communications               
Volvo Construction Equipment                                  
Tel: int + 32 4918 60331                                             
Email: thorsten.poszwa@volvo.com                          
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Londra
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com