Construction Equipment România

Noua revistă Spirit a companiei Volvo CE prezintă mega-proiecte care schimbă viețile oamenilor

Proiectele de construcții din noua serie a revistei Spirit, 'Lista de mega-proiecte', fac mai mult decât să construiască și să reconstruiască. Ele transformă viețile oamenilor. Ele îmbunătățesc legăturile dintre comunități, încurajează transporturile și afacerile, și construiesc orașe inteligente și durabile care vor face față testului timpului.

Noua serie 'Lista de mega-proiecte' a companiei Volvo CE prezintă unele dintre cele mai mari, îndrăznețe și curajoase proiecte de construcții din întreaga lume, de la reparația capitală a autostrăzii interstatale 4 din Florida până la mutarea într-o nouă locație a întregului oraș Kiruna din Suedia.

„Suntem încântați să ne lansăm noua campanie. Aceste mega-proiecte etalează viziunea companiei Volvo CE – aceea de a construi lumea în care dorim să trăim. Prin noua revistă Spirit, dorim să ne inspirăm cititorii și să îi familiarizăm cu cele mai impresionante proiecte de construcții din zilele noastre”, a afirmat Tiffany Cheng, Director de comunicații externe globale la Volvo CE.

Compania Volvo CE este condusă de ideea că, prin imaginație, sârguință și inovație tehnologică, va putea deschide drumul spre crearea unei lumi mai curate, mai inteligente și mai conectate. Mega-proiectele din noua serie a companiei Volvo CE întruchipează această viziune.

Prin lansarea 'Listei de mega-proiecte' și a noii reviste Spirit în format digital în data de 17 octombrie, Volvo CE va continua să își întărească prezența și sfera de influență online. Dar fanii revistei în format tipărit nu trebuie să-și facă griji: vor continua să primească o copie a publicației relansate de două ori pe an.

„Revista Spirit constituie o sursă importantă de informații în industria de profil și, datorită relansării sale, acest lucru va continua și în anii următori. Sperăm că cititorii noștri fideli ne vor rămâne alături pe măsură ce explorăm noi mega-proiecte din întreaga lume și că acestora li se vor alătura și alte persoane pasionate de construcții, atât din industrie cât și din alte domenii”, a afirmat Tiffany Cheng.

Primul episod al 'Listei de mega-proiecte' le prezintă celor care îl urmăresc reconstrucția completă a autostrăzii interstatale 4 din Florida, care va transforma una dintre cele mai periculoase șosele din Statele Unite într-un coridor de trafic modern. 

Primul episod al 'Liste de mega-proiecte' este acum disponibil la www.volvoce.com/spirit