Construction Equipment România

Sistemul Volvo Co-Pilot asigură o performanţă precisă şi profitabilă

Afişajul interactiv de design inteligent pus la dispoziţie de Volvo Construction Equipment oferă informaţii în timp real despre munca desfăşurată de o gamă exclusivă de utilaje Volvo, asigurând astfel cel mai înalt standard de eficienţă şi acurateţe în cadrul oricărei aplicaţii.

Sistemul Volvo Co-Pilot asigură o performanţă precisă şi profitabilă
Volvo Construction Equipment a dezvoltat sistemul Volvo Co-Pilot, un afişaj de ultimă oră montat la bord, pentru o gamă exclusivă de utilaje Volvo. Ecranul tactil de înaltă definiţie este partenerul operatorului în interiorul cabinei, oferindu-i acestuia acces nerestricţionat la toate funcţiile integrate necesare pentru a descătuşa întregul potenţial de performanţă al unui utilaj Volvo. Aducând cu sine o gamă întreagă de soluţii menite să asigure productivitatea, eficienţa consumului de combustibil, disponibilitatea şi siguranţa, acest afişaj de 10 inci de top în industria de profil le oferă operatorului şi proprietarului toate informaţiile de care au nevoie pentru o exploatare extrem de productivă – şi profitabilă – a utilajului.

Menţineţi un nivel de producţie ridicat şi constant
Indiferent dacă desfăşuraţi lucrări de compactare a asfaltului, săpare a şanţurilor sau încărcare a materialelor grele, sistemul Volvo Co-Pilot vă oferă un nivel inegalabil de manevrabilitate, asigurând acurateţe şi disponibilitate maxime pentru o varietate de aplicaţii şi utilaje. Dar Volvo Co-Pilot nu poate face acest lucru de unul singur. Afişajul interactiv lucrează simultan cu sistemul Volvo Assist care, în prezent, constă din sistemele Load Assist pentru încărcătoare compacte, Dig Assist pentru excavatoare, Compact Assist pentru compactoare de asfalt şi Pave Assist pentru finisoare. Sistemul Volvo Co-Pilot este proiectat să conlucreze perfect cu fiecare aplicaţie, furnizând date operaţionale în timp real pentru o experienţă de exploatare sensibilă, armonioasă şi eficientă.
Cu ajutorul sistemului Volvo Co-Pilot, operatorul beneficiază de acces simplu şi uşor la toate funcţiile unificate ale sistemului Volvo Assist, care este instalat din fabrică pe o gamă exclusivă de încărcătoare compacte, excavatoare, compactoare de asfalt şi finisoare Volvo. Având acum la îndemână informaţii despre utilaj, lucrare şi materiale, operatorii pot realiza mai mult cu fiecare litru de combustibil, maximizând productivitatea şi eficienţa consumului de combustibil.

Pe lângă faptul că garantează o performanţă precisă, acest afişaj de regim greu este proiectat să menţină în permanenţă producţia – la o capacitate constantă. Indiferent de lucrarea care trebuie îndeplinită, sistemul Volvo 
Co-Pilot garantează finalizarea la timp a acesteia. Datorită afişajului Volvo Co-Pilot şi sincronizării totale cu sistemul Volvo Assist, atât operatorul cât şi utilajul beneficiază de o mai mare disponibilitate care garantează desfăşurarea lucrărilor conform graficului de lucru şi asigură profitabilitatea afacerii dvs.

Operare sigură şi uşoară
Sistemul Volvo Co-Pilot nu numai că uşurează lucrările grele dar, în plus, reduce la minimum întreruperile survenite în fluxul de lucru, pentru o mai mare siguranţă pe şantier. Datorită numărului mai mic de meniuri de pe ecran, afişajul poziţionat în mod ergonomic reduce interacţiunea operatorului, permiţându-i acestuia să rămână concentrat asupra sarcinii pe care o are de îndeplinit. Atunci când sunt atinse limitele de funcţionare presetate, sistemul Volvo Co-Pilot îl alertează pe operator cu privire la acest lucru prin intermediul semnalelor audio şi vizuale. Utilizarea acestei tehnologii inteligente elimină deplasarea în jurul utilajului, precum şi necesarul de personal suplimentar pe şantier, îmbunătăţind astfel siguranţa şi autonomia operatorului.

Cu ajutorul sistemului Volvo Co-Pilot, operatorul poate gestiona toate operaţiunile în mod independent, rapid şi uşor. Afişajul instalat la bordul utilajului este suficient de intuitiv pentru a putea fi utilizat cu minimum de pregătire şi oferă sfaturi afişate pe ecran, optimizând uşurinţa în exploatare şi disponibilitatea. Operatorii pot, de asemenea, personaliza în câteva secunde funcţiile şi obiectivele de îndeplinit şi monitoriza cu uşurinţă derularea lucrărilor cu o mai mare independenţă şi încredere.

Spaţiu amplu
Fiind dotat cu un hard-disk intern de 14 GB, sistemul Volvo Co-Pilot oferă suficient spaţiu pentru stocarea a aproximativ şapte luni de date ample cu privire la performanţa şi productivitatea utilajului. Aceste informaţii le oferă clienţilor posibilitatea de a analiza modul de utilizare a utilajului şi a identifica aspectele care pot fi îmbunătăţite.

Odată cu comandarea uneia dintre soluţiile Volvo Assist opţionale, clienţii vor primi în mod automat sistemul Volvo Co-Pilot, care este îmbunătăţit în permanenţă de inginerii Volvo. Fiind hotărâtă să ofere asistenţă atât în prezent cât şi pe viitor, compania Volvo dezvoltă sistemul Volvo Co-Pilot pentru a oferi funcţionalităţi extinse concentrate exclusiv asupra nevoilor clienţilor. Reţeaua extinsă de distribuitori Volvo este cel mai bun partener echipat să răspundă tuturor nevoilor de afaceri, inclusiv celor legate de utilaje, ataşamente, piese, garanţie şi servicii.

Final.

April 2016

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi: www.volvoce.com/press

Sau contactaţi:
Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Londra
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com