Construction Equipment România

Programul de recondiționare certificată readuce la viață utilajele Volvo

Noul Program de recondiționare certificată introdus de Volvo Construction Equipment protejează finanțele clienților cu vechime prin restaurarea forței, durabilității și puterii utilajelor lor Volvo existente în flota acestora.

Programul de recondiționare certificată readuce la viață utilajele Volvo
Volvo Construction Equipment își lansează noul Program de recondiționare certificată pentru a conferi utilajelor Volvo o durată de exploatare îndelungată.Programul de recondiționare certificată oferit de Volvo, care constă din trei pachete diferite – Recondiționare certificată a sistemului hidraulic, Recondiționare certificată a grupului motopropulsor și Recondiționare certificată a utilajului – extinde durata de viață a utilajelor Volvo fără a compromite mediul înconjurător sau finanțele clienților.

Programul de recondiționare certificată identifică lacunele de performanță ale oricărui utilaj Volvo, indiferent dacă acesta este de dimensiuni mari sau mici, readucând echipamentul la forma sa de vârf și optimizând valoarea pe termen lung a investiției la o fracțiune din prețul unui model nou. Reducând costul orar total cu 8%, programul le permite clienților să își optimizeze fluxul de numerar și să își extindă bugetul.

 

Recondiționat de Volvo
Programul reduce costurile și, în plus, maximizează productivitatea și disponibilitatea echipamentelor existente, care sunt recondiționate pentru a funcționa aproape ca și cum ar fi noi. Cu ajutorul Programului de recondiționare certificată, clienții se pot bucura de întregul nivel de performanță și disponibilitate la care s-ar putea aștepta din partea unui utilaj nou.

Programul de recondiționare certificată oferit de Volvo le permite clienților să își reia lucrările cu mai multă eficiență la bordul utilajelor lor proaspăt recondiționate, livrate la timp de distribuitorul Volvo autorizat local. Distribuitorii Volvo, care sunt disponibili în permanență, planifică operațiunile de restaurare a utilajelor în funcție de programul clienților, pe care îi țin periodic la curent cu evoluția lucrărilor pentru a se asigura că procesul de recondiționare este finalizat la timp. În plus, clienții au ocazia să-și modifice utilajele în timpul procesului de recondiționare pentru a le adapta aplicațiilor specifice și a depăși cerințele șantierului de lucru.

 

Adaptabilitate
Volvo oferă o gamă de pachete flexibile de recondiționare certificată, adaptate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților. În cazul tuturor pachetelor de recondiționare certificată, o echipă de tehnicieni Volvo cu calificare efectuează o evaluare detaliată a utilajului și analizează fiecare mediu de lucru în parte pentru a determina dacă sunt necesare posibile modificări. Pentru a optimiza valoarea investițiilor clienților, distribuitorii Volvo autorizați iau în considerare absolut totul – de la bugetul disponibil și starea utilajului la obiectivele de afaceri și aplicațiile în cadrul cărora se desfășoară lucrările – și personalizează o ofertă adaptată perfect nevoilor acestora.

 

Pachetul de recondiționare certificată a sistemului hidraulic
Pentru cei pe care îi preocupă viteza de operare a excavatorului lor, pachetul de recondiționare certificată a sistemului hidraulic reprezintă o ofertă care merită luată în considerare. În cadrul unei evaluări simple și rapide a performanței componentelor hidraulice ale utilajului, un tehnician Volvo poate stabili volumul de muncă necesar pentru a atinge un nivel de performanță optim. Cu pachetul de recondiționare certificată a sistemului hidraulic, clienții beneficiază de o soluție eficientă care necesită un număr minim de operațiuni tehnice și conferă o performanță hidraulică restabilită în proporție de 100%.

 

Pachetul de recondiționare certificată a grupului motopropulsor
Dacă un client înregistrează un nivel redus de productivitate a utilajului, un distribuitor Volvo autorizat îi poate veni în ajutor prin evaluarea componentelor vitale și identificarea unei soluții care să readucă la viață întreaga calitate Volvo încorporată în utilaj. Cu ajutorul acestei opțiuni, clienții se pot bucura din nou de nivelul de performanță și disponibilitate la care s-ar putea aștepta din partea unui utilaj nou. Datorită faptului că utilizează cele mai recente inovații inginerești, pachetul de recondiționare certificată a grupului motopropulsor restabilește consumul de combustibil, oferă o mai mare flexibilitate printr-o gamă întreagă de componente Volvo reprelucrate și garantează un nivel înalt de disponibilitate.

 

Pachetul de recondiționare certificată a utilajului
Pentru Volvo, vârsta este doar un număr. De aceea, pachetul de recondiționare certificată a utilajului a fost creat special pentru clienții care doresc ca utilajele lor vechi să arate și să funcționeze ca și cum ar fi noi. Cei care optează pentru această ofertă beneficiază de o recondiționare totală a utilajului lor, inclusiv a grupului motopropulsor și sistemului hidraulic, precum și de cele mai recente inovații inginerești și o mână de vopsea proaspătă. Este important ca atât clienții cât și operatorii să fie mulțumiți, motiv pentru care ne străduim să asigurăm cel mai comod și productiv mediu al operatorului. Cu ajutorul pachetului de recondiționare certificată a utilajului, clienții pot avea siguranța că utilajul lor neobosit își păstrează în permanență calitatea Volvo prin prelungirea duratei de serviciu a acestuia.

Clienții pot obține mai multe informații despre aceste servicii noi, precum și despre disponibilitatea acestora, de la distribuitorul Volvo autorizat local.

Final.

June 2016

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați: www.volvoce.com/press 

Sau contactați:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Londra
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com