Construction Equipment România

Fixare fermă în poziţie cu cel mai nou cuplor rapid hidraulic oferit de Volvo

Datorită dispozitivului său de prindere universal cu bolţuri, noul cuplor rapid hidraulic oferit de Volvo reprezintă alegerea perfectă pentru maximizarea productivităţii excavatorului compact EC35D şi excavatoarelor compacte ECR35D şi ECR40D cu rază redusă de acţiune.

Fixare fermă în poziţie cu cel mai nou cuplor rapid hidraulic oferit de Volvo

Cuplorul rapid universal Volvo prevăzut cu dispozitiv de prindere universal cu bolţuri este proiectat pentru a fi utilizat la excavatorul compact EC35D şi excavatoarele compacte cu rază redusă de acţiune ECR35D şi ECR40D oferite de Volvo, creând un utilaj mai versatil şi eficient care respectă cele mai recente reglementări EC şi standarde ISO cu privire la siguranţă.

Cuplorul rapid îi permite operatorului să efectueze rapid şi uşor conectarea la o gamă completă de ataşamente Volvo compatibile fără a trebui să părăsească cabina, precum şi să alterneze între poziţia normală şi cea de excavare frontală. 

Indicatorul de blocare de culoare roşie îi comunică operatorului, printr-un semnal vizual clar, faptul că ataşamentul a fost blocat. Acesta din urmă este fixat în poziţie prin blocarea bolţurilor din faţă şi din spate şi prin menţinerea presiunii prin intermediul unei supape de siguranţă hidraulice.

Prin menţinerea unei forţe de spargere competitive, cuplorul rapid hidraulic Volvo vă ajută să obţineţi niveluri înalte de productivitate. Prevăzut din proiect cu o înălţime de construcţie joasă şi un ochi de suspendare, cuplorul vă ajută să utilizaţi întreaga capacitate a excavatorului compact.
Volvo hydrauöic quick coupler hosesOferta de cupe compatibile include cupe de săpat, cupe fixe pentru săparea şanţurilor, cupe basculante pentru săparea şanţurilor, ciocane hidraulice şi o camă hidraulică oferite de Volvo.

Specificaţii principale:

Specificaţii principale

Final.

Februarie 2016

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi: www.volvoce.com/press 

Sau contactaţi:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com 
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal 

Brian O'Sullivan
SE10
Londra
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com