Construction Equipment România

Cel mai mare camion articulat oferit de Volvo: bucuraţi-vă de disponibilitate deplină cu ajutorul modelului A60H

Întotdeauna gata de lucru, camionul articulat A60H din clasa de 60 de tone oferit de Volvo Construction Equipment, care este acum mai mare, mai durabil şi mai bun, conferă continuitate în producţie şi un nivel superb de fiabilitate datorită designului robust, accesului uşor în scopul efectuării operaţiunilor de mentenanţă şi reţelei de distribuitori Volvo de excepţie.

Cel mai mare camion articulat oferit de Volvo: bucuraţi-vă de disponibilitate deplină cu ajutorul modelului A60H

Noul utilaj A60H cu capacitatea de 55 de tone este cel mai mare camion articulat produs până acum de Volvo Construction Equipment – şi este întotdeauna gata de lucru. Utilajul A60H este proiectat pentru transportul greu de materiale în cadrul operaţiunilor efectuate în condiţii severe de teren accidentat, inclusiv în cadrul lucrărilor de carieră, exploatărilor miniere de suprafaţă şi lucrărilor de terasament de mari dimensiuni, iar durata lungă de serviciu, calitatea, fiabilitatea şi durabilitatea sa reprezintă tot ce v-aţi putea dori din partea unui utilaj Volvo, uşurând şi sporind eficienţa operaţiunilor de transport.

Modelul A60H este proiectat să sporească disponibilitatea, datorită cadrului frontal, cadrului spate, cârligului de cuplare şi frânelor cu discuri umede pentru regim greu de lucru cu care este prevăzut. Şi asta nu e tot. Datorită durabilităţii dovedite oferite de Volvo şi sprijinului conferit de o gamă extinsă de opţiuni de garanţie, nu trebuie să vă mai faceţi niciodată griji că nu v-aţi putea finaliza lucrările. Forţa şi durabilitatea sunt elementele definitorii ale camionului articulat A60H.

Compania Volvo CE a realizat progrese semnificative de la lansarea primului său camion articulat de 10 tone, în anul 1966 – 'Gravel Charlie'. Cincizeci de ani şi 50 de tone mai târziu,Volvo rămâne în continuare principalul producător de camioane articulate din lume. Compania a inventat acest concept şi dezvoltă aceste utilaje de mai bine de jumătate de secol.

Mutaţi mai mult la un cost mai mic
Utilajul A60H vă permite să mutaţi mai mult material la un cost mai mic, ajutându-vă astfel să sporiţi profitabilitatea afacerii dvs. Eficienţa de top a consumului de combustibil, tehnologia inovatoare şi instrumentele de colectare a datelor operaţionale vitale oferite de Volvo vă ajută să vă optimizaţi producţia şi să gestionaţi costurile de întreţinere, maximizându-vă astfel randamentul investiţiei.

Datorită capacităţii sale utile de 55 de tone, de top în industria de profil, utilajul A60H ajută la reducerea costului pe tonă. Designul modern sporeşte capacitatea şi îmbunătăţeşte eficienţa consumului de combustibil, pentru ca dvs. să puteţi muta mai mult material la un cost mai mic.

Utilajul A60H este echipat cu un motor Volvo de 16 litri, care îi conferă nu numai o putere maximă de 495 kW şi un cuplu de 3200 Nm, dar şi un nivel excelent de eficienţă a consumului de combustibil. În plus, datorită eficienţei garantate a consumului de combustibil, modelul A60H sporeşte profitabilitatea şi îmbunătăţeşte randamentul investiţiei.

Reţea de distribuitori
Pentru liniştea dvs. sufletească, reţeaua exclusivă de distribuitori a companiei Volvo este întotdeauna disponibilă, gata să le ofere asistenţă clienţilor ori de câte ori este nevoie. Volvo vă oferă mai multe opţiuni de service, cunoştinţe locale şi experienţă globală, inclusiv sisteme telematice de monitorizare a utilajelor şi un nivel superb de disponibilitate a pieselor de schimb. Toate acestea optimizează producţia şi minimizează cheltuielile de exploatare.

Datorită accesului de top, operaţiunile de mentenanţă a utilajului A60H pot fi efectuate rapid şi uşor. Grila frontală se rabatează în jos, având rolul de platformă de service cu trepte antiderapante. Capota electrică se deschide la 90 de grade şi este combinată cu un scut electric, permiţând accesul deplin şi în siguranţă la compartimentul motor.

Date operaţionale
Datele vitale disponibile în timpul exploatării utilajului A60H ajută la îmbunătăţirea eficienţei pe şantier şi reducerea costurilor. Datorită sistemelor inteligente oferite de Volvo, cum ar fi MATRIS™, CareTrack™ şi sistemul de cântărire la bord, clienţii îşi pot optimiza producţia şi reduce cheltuielile de exploatare. Volvo utilizează tehnologie de ultimă oră pentru a monitoriza modul de funcţionare şi starea utilajului, care indică cele mai bune modalităţi de creştere a profitabilităţii. Sistemul de cântărire la bord garantează o sarcină optimă în cadrul fiecărui ciclu. Acest lucru maximizează producţia, sporeşte eficienţa consumului de combustibil şi reduce uzura utilajului în toate condiţiile de şantier şi în cadrul tuturor operaţiunilor. În plus, o gamă uriaşă de Acorduri pentru asistenţă clienţi vă oferă întreţinere preventivă, reparaţii totale şi mai multe opţiuni de service de asigurare a disponibilităţii, ajutându-vă să menţineţi controlul deplin asupra costurilor de întreţinere.
Volvo A60HDepăşiţi-vă obiectivele de creştere a productivităţii 
Îndepliniţi-vă mai rapid obiectivele legate de producţie cu ajutorul utilajului A60H. Sporiţi-vă câştigurile cu o capacitate utilă mai mare şi o productivitate mai înaltă, pentru a vă bucura de un cost pe tonă mai redus. Acesta este cel mai bun utilaj existent, dispunând de o performanţă de 100% pe teren accidentat, tehnologie Volvo dovedită şi o capacitate utilă impresionantă care contribuie la efectuarea de operaţiuni durabile an de an.

Utilajul A60H poate muta mai multe tone de material pe oră şi lucrează la capacitate maximă în toate condiţiile. Fiind cel mai mare camion articulat de pe piaţă, acest utilaj dispune de o capacitate utilă mai mare pentru aplicaţiile de regim greu de lucru, asigurând un nivel de productivitate cu 40% mai înalt decât cel mai mare camion Volvo anterior. De asemenea, acesta întruchipează conceptul de camion articulat complet, conferind versatilitate deplină astfel încât clienţii să poată accesa întregul şantier de lucru şi urca pante mai abrupte. Desfăşuraţi lucrări în orice anotimp, în orice condiţii de teren şi în cadrul oricăror aplicaţii cu ajutorul anvelopelor şi configuraţiilor adaptate ale utilajului, care sunt optimizate special pentru acest utilaj de 60 de tone.

Modelul A60H revoluţionar este echipat cu cele mai recente inovaţii ale companiei Volvo. Datorită grupului motopropulsor, combinaţiilor de sisteme de comandă automată care includ dispozitive de blocare 100% a diferenţialului, boghiului pentru teren accidentat, sistemului de direcţie hidromecanic şi suspensiei active, care sunt adaptate să conlucreze unele cu altele, acest utilaj este imbatabil. Echipat cu o suspensie frontală hidraulică activă care facilitează obţinerea unor viteze mai mari de transport în condiţii dificile, utilajul A60H optimizează confortul operatorului şi stabilitatea în timpul deplasării, permiţând mutarea unei cantităţi mai mari de material într-o perioadă mai scurtă de timp, pentru un nivel inegalabil de productivitate.

 

Alegerea operatorului 
Atunci când pe şantier sunt disponibile alte utilaje, majoritatea operatorilor preferă utilajul Volvo. Scaunul amplasat în poziţie centrală, nivelul superior de manevrabilitate, suspensia excelentă, nivelurile scăzute de zgomot, sistemul de climatizare, precum şi spaţiul şi vizibilitatea oferite reduc oboseala operatorului şi permit efectuarea în mod mai eficient a operaţiunilor. Nivelurile superioare de confort, control, uşurinţă în manipulare şi siguranţă atrag, de asemenea, interesul operatorilor, deoarece le permite să menţină un nivel constant de productivitate în fiecare zi şi pe întreaga durată a zilei.

Sistemul de asistenţă la descărcare, sistemul de asistenţă la deplasarea în pantă (Hill Assist) şi sistemul de frânare la încărcare şi descărcare de care dispune utilajul A60H ajută, la rândul lor, operatorii să menţină în permanenţă controlul, pentru un plus de productivitate şi siguranţă.

Mai multe caracteristici de siguranţă, precum vizibilitatea superioară şi iluminarea eficientă, garantează siguranţa operatorului şi a celor care lucrează în zona din jurul utilajului chiar şi în cele mai solicitante medii de lucru – indiferent dacă este vorba de operator, personalul de instruire, mecanici sau muncitorii de pe şantier.

Specificaţii principale:

Specificaţii principale

Final.

Aprilie 2016

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi: www.volvoce.com/press 

Sau contactaţi:

Thorsten Poszwa                                                       
Director, External Communications                           
Volvo Construction Equipment                
Tel: int +32 490 65 96 68                                            
Email: thorsten.poszwa@volvo.com                          
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal 

Brian O'Sullivan
SE10
Londra
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com