Construction Equipment România

Camioanele Volvo din seria G: producţie continuă

Camioanele articulate din seria G oferite de Volvo Construction Equipment conferă continuitate în producţie şi un nivel superb de fiabilitate datorită designului robust, accesului uşor în scopul efectuării operaţiunilor de mentenanţă şi reţelei de distribuitori Volvo de excepţie. Toate acestea vă garantează un nivel de performanţă şi disponibilitate mai înalt ca oricând.

Camioanele Volvo din seria G: producţie continuă

Prevăzute cu o capacitate utilă de 25 până la 45 de tone, noile camioane articulate din seria G oferite de Volvo Construction Equipment sunt întotdeauna gata de lucru. Întreaga gamă de utilaje – A25G, A30G, A35G, A40G şi A45G FS, împreună cu noul model A45G din clasa de 45 de tone, sunt proiectate pentru transportul greu de materiale în cadrul operaţiunilor efectuate în condiţii severe de teren accidentat, inclusiv în cadrul lucrărilor de carieră, exploatărilor miniere de suprafaţă şi lucrărilor de terasament de mari dimensiuni. Seria G de utilaje combină durata lungă de serviciu cu durabilitatea, fiabilitatea şi calitatea şi răspunde tuturor aşteptărilor dvs. legate de utilajele Volvo, uşurând şi sporind eficienţa operaţiunilor de transport.

Forţa şi durabilitatea sunt elementele definitorii ale camioanelor articulate din seria G. Proiectate să sporească disponibilitatea şi prevăzute cu un cadru frontal, un cadru spate, un cârlig de cuplare şi frâne cu discuri umede pentru regim greu de lucru, utilajele din seria G beneficiază de durabilitatea dovedită oferită de Volvo, precum şi de sprijinul conferit de o gamă extinsă de opţiuni de întreţinere datorită căror nu trebuie să vă mai faceţi niciodată griji că nu v-aţi putea finaliza lucrările.

Compania Volvo Construction Equipment a realizat progrese semnificative de la lansarea primului său camion articulat de 10 tone, în anul 1966 – seria G cea mai recentă reprezentând punctul culminant al unei perioade de 50 de ani de inginerie şi inovaţie Volvo de încredere. Compania Volvo rămâne în continuare principalul producător de camioane articulate din lume, fiind responsabilă pentru comercializarea acestui concept; de la momentul respectiv şi până în prezent, compania şi-a concentrat atenţia în mod neîntrerupt asupra dezvoltării şi construirii acestor utilaje.

Mutaţi mai mult la un cost mai mic
Utilajele din seria G sunt proiectate să ajute la sporirea eficienţei şi să mute mai mult material la un cost mai mic. Eficienţa excelentă a consumului de combustibil, tehnologia inovatoare şi instrumentele utile de colectare a datelor operaţionale vă ajută să gestionaţi costurile de întreţinere şi să vă maximizaţi investiţia.

Utilajele din seria G sunt echipate cu motoare Volvo de renume, conforme cu reglementările Tier 4 Final / Stage IV, a căror putere variază între 234 kW (318 CP) la modelul A25G şi 347 kW (445 CP) la modelul A45G, asigurând o eficienţă excelentă a consumului de combustibil fără sacrificarea puterii sau performanţei şi aducând cu sine îmbunătăţiri semnificative în ceea ce priveşte economia de combustibil comparativ cu modelele pe care le înlocuiesc. Turaţia de ralanti scăzută a motorului Volvo sporeşte economia de combustibil, creând cel mai eficient utilaj posibil. Fiecare utilaj este optimizat din punct de vedere al eficienţei consumului de combustibil în funcţie de capacitatea sa utilă, pentru a vă permite să mutaţi mai mult material pentru un cost mai mic. Sistemul de selectare dinamică şi predictivă a treptelor de viteză permite adaptarea utilajului la condiţiile de exploatare, ceea ce îmbunătăţeşte confortul şi eficienţa consumului de combustibil.

Datele vitale disponibile în timpul exploatării ajută la îmbunătăţirea eficienţei pe şantier şi reducerea costurilor. Datorită sistemelor inteligente oferite de Volvo, cum ar fi MATRIS™, CareTrack™ şi sistemul de cântărire la bord, producţia poate fi optimizată şi cheltuielile de exploatare pot fi reduse. Sistemul de cântărire la bord garantează o sarcină optimă în cadrul fiecărui ciclu. În plus, o gamă de Contracte pentru asistenţă clienţi vă oferă întreţinere preventivă, reparaţii totale şi mai multe opţiuni de service de asigurare a disponibilităţii, permiţându-vă să deţineţi controlul deplin asupra costurilor de întreţinere.

Capacitatea de a ajunge oriunde 
Conceptul de camion articulat Volvo conferă versatilitate deplină, astfel încât să puteţi accesa întregul şantier de lucru şi urca chiar şi cele mai abrupte pante. Pentru ca utilajele să poată lucra în orice anotimp, în orice condiţii de teren şi în cadrul oricăror aplicaţii, sunt disponibile mai multe opţiuni de şasiu şi configuraţie a caroseriei. Performanţa inegalabilă a utilajelor din seria G se datorează grupului motopropulsor Volvo, sistemului automat de comandă a tracţiunii, care include dispozitive de blocare 100% a diferenţialului, boghiului pentru teren accidentat şi sistemului de direcţie hidromecanic, care sunt adaptate să conlucreze unele cu altele.

Aceste camioane dau dovadă de stabilitate la coborârea pantelor, fiind echipate cu dispozitive de încetinire şi o frână de motor Volvo dinamică care asigură menţinerea siguranţei şi productivităţii. Sistemul de asistenţă la descărcare şi sistemul de frânare la încărcare şi descărcare de care dispun utilajele din seria G ajută, la rândul lor, operatorii să menţină în permanenţă controlul, pentru un plus de productivitate şi siguranţă.

Alegerea operatorului
Camioanele Volvo reprezintă alegerea ideală a operatorilor datorită cabinei de top cu care sunt echipate, care oferă un mediu de lucru spaţios şi confortabil.

Nivelurile superioare de confort, control, uşurinţă în manipulare şi siguranţă atrag interesul operatorilor, deoarece le permite să menţină un nivel constant de productivitate în fiecare zi şi pe întreaga durată a zilei. Amplasarea în poziţie centrală a operatorului, nivelul superior de manevrabilitate, suspensia excelentă, nivelurile scăzute de zgomot, sistemul de climatizare, precum şi spaţiul şi vizibilitatea oferite reduc oboseala operatorului şi permit efectuarea în mod mai eficient a operaţiunilor. Elementele de comandă comode şi ergonomice sunt, de asemenea, uşor de înţeles, fiind combinate cu funcţii automate care sporesc uşurinţa în manevrare.

Mentenanţă şi asistenţă simplificate
Datorită accesului de top, operaţiunile de mentenanţă a utilajelor din seria G pot fi efectuate rapid şi uşor. Grila frontală se rabatează în jos, având rolul de platformă de service cu trepte antiderapante. Capota electrică se deschide la 90 de grade, permiţând accesul deplin şi în siguranţă la compartimentul motor.

Pentru liniştea dvs. sufletească, reţeaua exclusivă de distribuitori a companiei Volvo vă stă întotdeauna la dispoziţie, gata să vă ofere asistenţă ori de câte ori aveţi nevoie. Volvo vă oferă mai multe opţiuni de service, cunoştinţe globale şi experienţă globală, inclusiv sisteme telematice de monitorizare a utilajelor – CareTrack™ şi MATRIS™ – precum şi un nivel superb de disponibilitate a pieselor de schimb. Toate acestea optimizează producţia şi minimizează cheltuielile de exploatare.

Specificaţii principale: 

Specificaţii principale

Final.

Aprilie 2016

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi: www.volvoce.com/press

Sau contactaţi:
Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Londra
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com