Construction Equipment România

Volvo privește spre un viitor electric în cadrul expoziției Bauma 2019

Vizitatorii expoziției Bauma 2019 din München, Germania, vor putea face cunoștință cu tehnologia viitorului prin intermediul companiei Volvo Construction Equipment (Volvo CE) care, ca parte din angajamentul său de a construi ziua de mâine, își va etala cele mai recente utilaje și servicii integrate.

Volvo’s indoor stand at bauma.

Pentru a dovedi amploarea Grupului Volvo, companiei Volvo CE i se vor alătura în cadrul expoziției Bauma 2019 și companiile soră Volvo Penta, Volvo Trucks și Volvo Financial Services. Participarea acestora la expoziție este mult mai mult decât o manifestare statică - este un eveniment în direct. Sub tematica Construim Ziua de Mâine, standul interior de 2.293 m2 din Sala C6 și standul exterior de 5.870 m2 din locația FM714 ale companiei Volvo vor oferi un spectacol interactiv non-stop în care va fi prezentat întregul portofoliu de produse și servicii ale acesteia, pentru ziua de azi, pentru ziua de mâine și pentru viitorul mai îndepărtat.

Volvo optează pentru implementarea tehnologiei electrice în cadrul gamei sale de utilaje compacte

Expoziția Bauma 2019 va constitui primul eveniment major din industria de profil de după anunțul făcut recent de Volvo CE cu privire la implementarea tehnologiei electrice la excavatoarele compacte și încărcătoarele compacte pe roți marca Volvo, începând din anul 2020. Prin această mutare, Volvo CE devine primul producător de utilaje pentru construcții care se angajează să implementeze pe viitor tehnologia electrică în cadrul gamei sale de utilaje compacte. Primele două utilaje electro-hidraulice vor fi lansate în cadrul expoziției Bauma, pasul următor constând din introducerea treptată a acestora pe toate piețele și intensificarea procesului în anul 2020.

Excavatoarele pășesc în lumina reflectoarelor

Excavatoarele sunt vedetele spectacolului, propulsând mai departe campania mondială „Excavatoare pentru orice provocare” a companiei Volvo CE. Noile excavatoare care vor fi lansate în cadrul expoziției includ modelul EC200E de 20 de tone, extrem de important, precum și excavatoarele compacte EC15-EC20E. De asemenea, noul excavator EC750E pentru demolare la înălțime mare va demonstra nu numai amploarea gamei de excavatoare Volvo, dar și amplitudinea acesteia. În plus, ca și cum aceasta nu ar fi de ajuns, compania va lansa două alte modele revoluționare: excavatorul hibrid hidraulic EC300E și un utilaj EC220E prevăzut cu sistem Volvo Active Control pentru mișcarea automată a brațului și cupei, care eficientizează procesul de săpare. Mai multe detalii cu privire la aceste lansări importante vor fi disponibile în luna aprilie.

50 de utilaje fabuloase se reunesc la München

În total, cele două standuri Volvo vor reuni un număr de 50 de utilaje, grupate în sub-categoriile „încărcare”, „săpare”, „transport”, „pavare”, „inovație” și „servicii”. Dintre acestea, Serviciile Volvo ocupă un loc mult mai important ca oricând în cadrul expoziției Bauma de anul acesta, fiecare utilaj fiind susținut de o ofertă de servicii dedicate, prin intermediul ecranelor tactile și al altor afișaje.

„Sunt mândru de voi, băieți.”

De asemenea, spațiul exterior alocat companiei va avea parte de multă acțiune. Acesta va constitui scena unui spectacol distractiv oferit de utilaje - incontestabil cel mai bun dintre toate - care va avea pe fundal coloana sonoră a filmului de scurt metraj Pump It Up creat de Volvo CE și în care apare vedeta de la Hollywood, Dolph Lundgren. De asemenea, vor avea loc concursuri organizate de Clubul Operatorilor și demonstrații de acțiune, în direct, ale soluției Dig Assist și atașamentelor îmbunătățite și mai mult.

Standul exterior al companiei Volvo.

Nu ratați nici spațiul de demonstrație interior adiacent al companiei Volvo, care va găzdui evenimente palpitante menite să demonstreze că succesul companiei Volvo CE se datorează nu numai perfecțiunii utilajelor sale, ci și măiestriei angajaților săi. Pe întreaga durată a zilei, un maestru de ceremonii profesionist va dirija mai multe prezentări interesante (în limbile germană și engleză) care se vor concentra asupra produselor și soluțiilor de servicii ale companiei. Acestea vor fi însoțite de înregistrări video care vor oferi o multitudine de interviuri cu clienții, informații, cifre și divertisment. Expoziția va conține, pentru prima dată, și o Zonă de Inovație – chiar dacă detaliile exacte cu privire la aceasta nu au fost încă divulgate, domeniile Automatizării, Conectivității și Mobilității Electrice se vor afla, cu siguranță, în prim plan.

Bauma 2019 – o afacere de familie

În timpul expoziției, d-nul Melker Jernberg, Președintele companiei, va ține – alături de președinții companiilor Volvo Penta și Volvo Trucks – o conferință de presă internațională în care vor prezenta produse noi și vor prezenta planurile de viitor ale companiei în ceea ce privește inovația.

Și, pentru a vă spulbera orice urmă de îndoială, Volvo vine primăvara aceasta la München, la cea mai mare expoziție din industria de profil, cu încrederea că poate oferi calitate, acum și în viitor. Datorită produselor inovatoare și serviciilor sale integrate, Volvo va continua să conlucreze cu clienții săi pentru a construi ziua de mâine.

Aflați mai multe la #VolvoBauma.

Imaginea nr. 1: Standul interior al companiei Volvo din cadrul expoziției Bauma.
Imaginea nr. 2: Film de reclamă pentru Utilajele compacte electrice.
Imaginea nr. 3: Standul exterior al companiei Volvo.