Construction Equipment România

Volvo Construction Equipment și SDLG fac pasul următor în China

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) și SDLG își vor extinde și mai mult colaborarea pentru a accelera creșterea profitabilă. Începând din decembrie 2020, toate excavatoarele de cel puțin 15 tone fabricate pentru piața chineză vor fi reunite într-o singură gamă de produse marca Volvo construite pe baza celei mai noi tehnologii Volvo.

În prezent, în China, Volvo CE și SDLG fabrică și vând separat propriile game de excavatoare. Pentru a accelera și mai mult creșterea în contextul standardelor IV cu privire la emisiile de noxe care urmează să intre în vigoare în China, toate excavatoarele de cel puțin 15 tone destinate pieței chineze vor fi reunite într-o singură gamă de produse cel târziu până în decembrie 2020. Aceste produse vor fi construite pe baza celei mai noi tehnologii Volvo și vor purta marca Volvo. 


Din anul 2007, atunci când Volvo CE a achiziționat 70% din SDLG, vânzările nete au crescut de la aproximativ 3 miliarde SEK la 17 miliarde SEK, fiind însoțite de un nivel bun de rentabilitate. SDLG deține o poziție puternică pe piața de încărcătoare compacte pe roți și, beneficiind de susținere tehnologică din partea companiei Volvo CE, și-a făcut cu succes debutul pe piața de excavatoare. 


„Reunirea la un loc a operațiunilor noastre din China dedicate excavatoarelor de talie mai mare ne va maximiza capacitatea de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri din China”, a comentat Melker Jernberg, Președintele companiei Volvo Construction Equipment. „SDLG a avut un succes extraordinar de la momentul începerii cooperării noastre în 2007. Pe fondul creșterii volumului de vânzări înregistrate de ambele mărci și al colaborării noastre tot mai strânse de-a lungul anilor, acesta este un pas înainte firesc pentru noi.”

Jurnaliștii care doresc informații suplimentare sunt invitați să utilizeze următoarele detalii de contact: Bill Law, SVP Corporate Communications +46 31 323 84 96