Construction Equipment România

Noul utilaj Volvo EC60E oferă un nivel înalt de performanță într-un pachet compact

Excavatorul pe șenile EC60E mai puternic și mai productiv, introdus de Volvo Construction Equipment pentru a înlocui modelul EC55C care își încetează existența, este conceput pentru a asigura o exploatare confortabilă și eficientă într-o varietate largă de aplicații.

Volvo Compact Excavator EC60E

Noul excavator pe șenile EC60E introdus de Volvo Construction Equipment (Volvo CE) este construit să se adapteze oricărui șantier de lucru – de la spațiile restrânse până la proiectele de construcții majore. Acest utilaj oferă un nivel îmbunătățit de tracțiune, o forță de pivotare excelentă și o capacitate înaltă de ridicare pentru obținerea rapidă de rezultate excepționale. Datorită design-ului său compact, brațului lung, precum și catargului fix și catargului reglabil opționale, utilajul EC60E puternic și versatil este adecvat spre utilizare într-o gamă largă de aplicații.

Putere + control = operare mai ușoară și mai rapidă

Pentru a asigura un nivel optim de performanță de la un schimb de lucru la altul, acest utilaj este echipat cu un motor Volvo compatibil cu Stage V/Tier 4 final și un debit hidraulic reglabil. Sistemul de răcire eficient este acționat de o putere de 44,3 kW, pentru a elimina posibilitatea supraîncălzirii.

Elementele de comandă extrem de sensibile ale utilajului EC60E asigură îndeplinirea cu acuratețe de către acesta a comenzilor primite din partea operatorului, pentru o mișcare fluentă pe întreaga durată de exploatare. Operatorul poate seta utilajul în funcție de stilul său personal și lucrarea pe care o are de îndeplinit, pentru un control mai ușor și o performanță sporită. Debitele hidraulice auxiliare, lama de buldozer electrică și viteza de deviere a brațului pot fi reglate de către operator și adaptate în funcție de trei moduri diferite de răspuns în timpul lucrului – „Activ”, „Normal” sau „Ușor”.

Utilajul EC60E este echipat cu un sistem hidraulic îmbunătățit care dispune de o supapă principală de control de design nou. Oferindu-i operatorului un plus de funcționalitate atunci când o anumită mișcare necesită un debit hidraulic sporit, supapa principală de control poate combina debitul mai multor pompe pentru a optimiza funcționarea utilajului. În special în cadrul lucrărilor de nivelare, debitul poate fi combinat în cilindrul brațului pentru a spori viteza brațului.

Excavatorul compact Volvo EC60E

Suport pentru unelte multifuncțional

Pentru o versatilitate de excepție, excavatorul EC60E poate fi echipat cu o gamă largă de atașamente durabile care sunt adecvate pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv cele din domeniul utilităților, construcțiilor, agriculturii, amenajării teritoriului și silviculturii. Aceste atașamente pot fi schimbate ușor pentru a economisi timp și a reduce costurile, iar design-ul, sistemul hidraulic, conductele și comutatoarele din cabină ale utilajului EC60E se combină cu gama de atașamente Volvo pentru a îi permite acestuia să efectueze cu ușurință o varietate de sarcini.

Adăugarea unui cuplor rapid de tip mecanic sau hidraulic permite schimbarea rapidă și eficientă a atașamentelor. Este disponibilă o gamă completă de cupe, de la cupele universale rigidizate la cele pentru săparea șanțurilor, permițându-i utilajului să lucreze într-o gamă largă de aplicații. Ciocanele hidraulice durabile create de Volvo sunt pe deplin compatibile cu utilajul EC60E. Gama largă de unelte (sau vârfuri) pentru ciocane hidraulice a fost construită să spargă toate tipurile de materiale și combină un nivel excelent de performanță cu niveluri reduse de zgomot și vibrații. Utilajul poate fi, de asemenea, echipat cu o camă Volvo proiectată să conlucreze cu cupele Volvo cu fixare directă și cuplorul rapid pentru a permite efectuarea cât mai multor sarcini de lucru, inclusiv stivuirea, amplasarea, încărcarea, ridicarea și transportarea.

Excavatorul compact Volvo EC60E

Excavatorul compact Volvo EC60ECheltuieli mai reduse, disponibilitate mai mare

Motorul Volvo și sistemul hidraulic îmbunătățit conlucrează pentru a oferi o eficiență superioară a consumului de combustibil. Datorită opțiunii de oprire automată a motorului - o funcție oferită exclusiv de Volvo - motorul se oprește automat după o perioadă de timp preselectată, reducând nivelul de zgomot și costurile cu combustibilul. Modul ECO prevăzut ca dotare standard ajută la reducerea suplimentară a costurilor cu combustibilul. Atunci când este activată, această funcție reduce ușor turația motorului, dar nu și performanța acestuia, reducând astfel consumul de combustibil. Un contor al timpului de utilizare oprit reduce costurile de mentenanță și sporește valoarea de revânzare a utilajului.

Excavatorul compact Volvo EC60EUtilajul EC60E este echipat cu mai multe caracteristici combinate pentru a spori disponibilitatea acestuia și a reduce timpul de nefuncționare. Accesul de la nivelul solului în scopul efectuării operațiunilor de mentenanță și punctele de ungere amplasate în mod convenabil reduc timpul de mentenanță și costurile de întreținere. Intervalele de mentenanță pot fi monitorizate cu ușurință prin intermediul ecranului instalat în cabină, care afișează mesaje de reamintire atunci când sunt necesare operațiuni de întreținere.

Acest excavator este echipat cu un program software Volvo MATRIS care analizează comportamentul operatorului pentru a îmbunătăți eficiența, a spori productivitatea și a reduce costurile cu combustibilul și costurile de întreținere. Volvo oferă, de asemenea, și sistemul de diagnoză VCADS Pro, conferind astfel un control mai ușor asupra utilajului.

Excavatorul compact Volvo EC60E

Specificații principale:

Motor

Volvo D2.6H

Stage V / Tier 4 final
..Puterea nominală la 36,7 r/s (2 200 r/min)
...SAE J1995 brut 44,3 kW (60 CP)
Lățime totală 1 920 mm
Amplitudine maximă, Braț standard/lung 6,105 / 6,395 m
Înălțime de basculare, Braț standard/lung 4,150 / 4,340 m
Adâncime de săpare, Braț standard/lung 3,695 / 3,995 m
Forța de rupere (ISO 6015) 28,8 kN
Forța de spargere (ISO 6015) 43,3 kN
Greutatea operațională 5 730