Construction Equipment România

Volvo 'construiește ziua de mâine' în cadrul expoziției Intermat Paris 2018

Sub tematica 'Construirea zilei de mâine', Volvo Construction Equipment își va prezenta evoluția continuă a strategiei de a contribui la succesul clienților, punând accent pe servicii, capacitatea distribuitorilor și tehnologiile noi.

Datorită cerințelor mega-proiectelor precum 'Grand Paris', clienții din ziua de azi nu mai doresc să achiziționeze doar simple utilaje, ci soluții complete care să îi ajute să își sporească eficiența și profitabilitatea, reducând totodată nivelul de emisii. În cadrul expoziției Intermat Paris 2018, Volvo Construction Equipment (Volvo CE) intenționează să prezinte exact acest tip de soluții, evidențiindu-și puterea atât ca producător, cât și ca furnizor de servicii.

Spațiul de prezentare cu suprafața totală de 4.800 m2 pe care compania îl va împărți cu companiile soră Volvo Trucks, Volvo Penta și Volvo Financial Services va găzdui o mulțime de utilaje extrem de productive și versatile – multe dintre ele fiind lideri în industrie din punct de vedere al eficienței consumului de combustibil.

Acestea vor include excavatorul pe roți cu rază scurtă de rotație la contragreutate EWR170E, excavatorul pe roți EW220E, excavatorul pe șenile cu rază scurtă de rotație la contragreutate ECR355E, compactorul de sol SD160B, precum și finisoarele de asfalt P6820D și P7820D ABG echipate cu noul sistem de comandă EPM3.

Vizitatorii spațiilor amenajate atât în interior cât și în aer liber vor putea învăța cum pot obține și mai mult din partea acestor utilaje folosind echipamentul Volvo Co-Pilot și gama completă de funcții de asistență Volvo Assist – Load Assist (asistență la încărcare), Compact Assist (asistență la compactare), Dig Assist (asistență în săpare) și Haul Assist (asistență la transport). Afișajul de înaltă definiție instalat la bordul utilajului le oferă operatorilor toate datele în timp real de care au nevoie pentru a-și îndeplini sarcinile de lucru cu maximum de precizie și eficiență. În cadrul spațiului în aer liber dedicat domeniului demolărilor, vizitatorii vor putea vedea și noul utilaj pentru manipularea materialelor Volvo EW240E. 

Spațiul în aer liber alocat companiei Volvo în cadrul expoziției Intermat Paris 2018

Asistență de excepție pentru clienți și distribuitori

În plus, vizitatorii vor avea ocazia să exploreze noul concept de servicii Volvo Services. Folosind Volvo Services, clienții pot alege dintr-un meniu care include eficiență a consumului de combustibil, productivitate, siguranță, finanțare și asigurare, închiriere, servicii new life și de disponibilizare, precum și atașamente Volvo și piese Volvo originale, pentru a alcătui pachetul de asistență adecvat nevoilor lor.

Serviciile de finanțare și asigurare sunt oferite de o echipă de experți din cadrul Volvo Financial Services, care sunt hotărâți să ajute clienții în găsirea unor soluții personalizate care să le protejeze afacerea și să îi susțină în dezvoltarea acesteia.

Toate aceste servicii necesită o rețea de distribuitori cu un nivel înalt de competență care să le poată furniza, motiv pentru care Volvo CE va evidenția, de asemenea, capacitățile și expertiza distribuitorilor săi autorizați. Distribuitorii Volvo doresc să acționeze ca adevărați parteneri de afaceri ai clienților lor, ajutându-i pe aceștia să își atingă obiectivele de afaceri indiferent care ar fi acestea.  

Viitorul companiei Volvo CE

Privind spre viitor, Volvo CE își va prezenta prototipul de excavator compact complet electric EX2, precum și alte proiecte de cercetare legate de mobilitate electrică, conectivitate și soluții pentru șantier totale. Totodată, noul președinte al Volvo CE, d-nul Melker Jernberg, își va face prima apariție publică importantă de când a preluat funcția la data de 1 ianuarie.

Per ansamblu, Volvo CE intenționează să trimită un semnal puternic pieței în cadrul expoziției Intermat Paris 2018 – și anume, că se detașează ca furnizor de soluții complete, oferind utilaje, servicii și distribuitori care stabilesc standardele în industria de profil și vor continua să facă acest lucru mulți ani de acum înainte.

Totodată, Volvo Penta își va prezenta în cadrul expoziției Intermat întreaga gamă de soluții EU Stage V, inclusiv echipamentele D5, D8, D11, D13 și D16. Soluția Stage V a companiei este optimizată pentru viitor și se concentrează asupra maximizării disponibilității și eficienței consumului de combustibil, precum și asupra ușurinței în instalare, exploatare și întreținere.