Construction Equipment România
volvo vehicule concept inovație

Conceptul corect

Vehiculele concept de la Volvo CE

În cadrul Volvo Construction Equipment suntem hotărâți să creăm conceptul corect.

Un viitor mai bun

În cadrul Volvo CE discutăm dificultățile zilei de azi, pentru a ajuta la înțelegerea lucrurilor care trebuie realizate pentru clienții zilei de mâine și pentru societate în ansamblul ei.

Planul

În acest film, compania Volvo Construction Equipment își prezintă opiniile asupra deținerii și exploatării viitoarelor sale produse: neutralitatea la carbon, utilaje autonome, fabricarea de produse eficiente energetic și sigure, lucru care stă permanent pe primul loc în cadrul Volvo. Acest film vorbește despre viitor. Unii l-ar putea numi vizionar. Noi îi spunem „Planul”.

Camion articulat

Conceptul Centaur

Proiectare în două părți, grup motopropulsor hibrid și o mulțime de caracteristici electronice vizionare. Centaur rescrie regulile camioanelor articulate.

Aflați mai multe despre Centaur

Finisor/compactor de asfalt

Conceptul Fenix

Acest utilaj combină un finisor și un compactor de asfalt, având la bază ingeniosul sistem POD și finisează drumul către viitorul lucrărilor de întreținere și reparare a drumurilor.

Aflați mai multe despre Fenix

Încărcător pe pneuri

Conceptul Gryphin

Aproape că nu există gaze de eșapament, zgomot sau vibrații. Și are un sistem de suspensie inovator. Gryphin reprezintă viziunea noastră pentru un încărcător pe pneuri din viitor.

Aflați mai multe despre Gryphin

Excavator

Conceptul SfinX

Ușor, dar puternic. Excavatorul SfinX este propulsat de o pilă de combustie cu hidrogen, comandată de sistemul electric și are un design radical.

Aflați mai multe despre SfinX

Miniexcavator

Conceptul GaiaX

Emisii zero și design focalizat cu adevărat pe client. Utilajul poate fi exploatat chiar și de la distanță, de pe o tabletă. GaiaX este un miniexcavator cum nu mai există altul. 

Aflați mai multe despre GaiaX

Conceptul Volvo GaiaX - un nou drum spre înainte

Miniexcavatorul compact GaiaX a fost dezvăluit la ConExpo, în martie 2014. Acest film prezintă modul în care noua tehnologie va face excavarea mai rapidă, mai sigură și mai prietenoasă cu mediul înconjurător.