Construction Equipment România

Stabilim standarde noi în industrie

Iată cum facem

Găsim cele mai bune soluții pentru avansul tehnologic, pentru a dezvolta piese și echipamente inovative.

MODUL NOSTRU DE A ABORDA INOVAȚIA

La baza companiei Volvo CE se află inovația. Este mentalitatea companiei noastre și modul nostru de a lucra. Având o expertiză de peste 180 de ani în construcții și inovații, Volvo CE se situează în linia întâi a dezvoltării tehnologice. Pentru noi, cea mai nouă tehnologie nu este doar „nice to have”, ea este esențială pentru a ne păstra competitivitatea și pentru a ne asigura creșterea profitabilă pe termen lung.

Volvo Concept Lab

Volvo Concept Lab este o platformă de comunicație vizionară utilizată în comun de Grupul Volvo și divizia Volvo Product Brand (Marca de Produse Volvo). Prin intermediul platformei Volvo Concept Lab, prezentăm idei de ultimă oră și concepte inovatoare care vin în întâmpinarea nevoilor viitoare ale clienților noștri și accelerează tranziția către un viitor durabil.

HX1

Autocamionul HX1 autonom cu baterie electrică este prototipul de primă generație care a servit drept dovadă a conceptului pentru prototipul de a doua generație actualizat, HX2.

HX2

Prototipul de autocamion cu baterie electrică autonom HX2 încorporează tehnologii și componente comune utilajelor oferite de Grupul Volvo. Modelul HX2 dispune, de asemenea, de un grup motopropulsor complet nou și un sistem de vizualizare care detectează prezența persoanelor și obstacolelor în vecinătatea utilajului.

EX2

Prototipul EX2 de excavator compact 100% electric asigură un nivel zero de emisii, o eficiență de 10 ori mai ridicată, niveluri de zgomot de 10 ori mai scăzute și un cost total de proprietate mai redus comparativ cu utilajele similare convenționale.

LX1

Încărcătorul compact hibrid electric LX1 poate conferi o îmbunătățire cu până la 50% a eficienței consumului de combustibil. Utilajul asigură, de asemenea, o reducere semnificativă a nivelului de emisii și poluare sonoră comparativ cu utilajele similare convenționale.

EX1

EX1 este un prototip de excavator de 70 de tone cu dublă alimentare și conectare prin cablu. 
Deși este operat exact la fel ca și un excavator Volvo convențional, acest prototip este cu mult mai ecologic – de fapt, atunci când este conectat la rețeaua electrică, nu degajează deloc emisii de carbon.

volvo-group-innovation-summit-01-2324x1200
Evenimente legate de inovație

Doriți să explorați evenimentele noastre legate de inovație? Aruncați o privire pe site-ul nostru global.

Arată-mi
Volvo dealer selector acasă
Doriți să aflați mai multe?

Trimiteți-ne un mesaj și vă vom ajuta cu bucurie.

Contactați-ne