Volvo Services Proactive monitoring

Proaktiv Overvåkning

Bli tilkoblet. Øk driftstiden.

Øk maskinens driftstid

Hold din maskin i arbeid med proaktiv overvåkning.
Den intelligente telematikktjenesten fra Volvo overvåker maskinhelsen eksternt for å forhindre potensielle havarier.

Enestående fordeler

Vi gjør det for deg

Vi designet den. Vi bygde den. Nå, la oss ta vare på den. Volvo overvåker maskinhelsen, noe som gir deg mer tid til å fokusere på driften.

Reduser ikke-planlagt ståtid

Fang opp små problemer før de blir store. Volvo gir deg innblikk i maskinens helse slik at problemer kan oppdages og utbedres tidlig.

Spar tid og penger

  • For å minimere uventede kostnader kan forhandleren din gi deg råd om hvorvidt maskinen din krever umiddelbare tiltak, eller om reparasjonen kan planlegges sammen med neste service – for å redusere unødvendig reisetid.
  • Bruk mer tid på å jobbe og mindre tid på å vente. Takket være ekstern diagnose vil en servicetekniker være riktig forberedt på jobben og sørge for at reparasjonstiden blir minimal.

Skreddersydde anbefalinger

Finn ut hvorfor maskinfeil oppstår. Din lokale forhandler kan benytte proaktiv overvåkning for å undersøke hvordan maskinen din blir betjent og hvorfor visse handlinger kan forårsake problemer. Uansett årsak, la Volvo finne en løsning, skreddersydd for ditt spesifikke bruksområde.

Hvordan virker det?
  • Maskindata blir hentet inn via CareTrack – Volvo's telematikksystem – og sendt til Volvo Uptime Center.
  • Våre analytikere behandler informasjonen og sender den direkte til din Volvo-forhandler.
  • Forhandleren tar kontakt med deg og lager den beste handlingsplanen.
Velprøvde resultater

Enten det er en enkel påminnelse om alarmkoder, eller en mer kompleks diagnose, vi vurderer alt som kan påvirke maskinens driftstid. Ut fra disse reelle eksemplene vises det hvordan proaktiv overvåkning kan bidra med å holde Volvo-maskinene i drift.

//Eksempel fra Nederland

I Nederland har proaktiv overvåkning blitt brukt til å observere mer enn 100 maskiner siden 2015. Året før programmet ble startet var det seks transmisjonshavarier – et tall som falt til null i 2017.

//Eksempel fra Storbritannia

Under en tidsperiode på åtte måneder, der det ble benyttet proaktiv overvåkning på en maskinpark i Storbritannia, ble 176 timer med uplanlagt ståtid unngått. Det tilsvarer 22 timer ekstra maskintilgjengelighet per måned. Ved hjelp av proaktiv støtte og rask vedlikehold, ble tiden som gikk med til servicearbeider redusert, noe som økte maskinens tilgjengelighet og førte til betydelige produksjonsgevinster.

Vår støtte stopper ikke der

Kombiner proaktiv overvåkning med en rekke Volvo-servicer for å skape en tilpasset pakke som er skreddersydd for dine behov – bare snakk med forhandleren!

Volvo forhandleroversikt hjem
Forbedre virksomheten din

La oss diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss