Volvo Services Oil Analysis

Oljeanalyse

En velsmurt operasjon

Oljeanalyse

Oljeanalyse er en bemerkelsesverdig effektiv måte å diagnostisere potensielle maskinproblemer på – akkurat som en blodprøve gjør det hos mennesker. En oljeprøve blir tatt av maskinen din og sendt til et spesialisert Volvo-laboratorium der den analyseres for et bredt spekter av sporstoffer, slik at en diagnose kan utføres.

Oljeanalyse kan brukes svært effektivt på motorer, akslinger, transmisjoner, fordelingsgirkasser og hydraulikk; men de samme prosessene fungerer også på kjølevæske og drivstoff.

Ved å gjøre tiltak etter en diagnose vil du kunne planlegge en mindre reparasjon av maskinen nå, i stedet for å risikere en uventet og større reparasjon senere. 

Hvordan virker det?

Prøvetaking

De nødvendige prøvene blir tatt, og sendt til et av Volvo-laboratoriene.

Analyse

Ved hjelp av toppmoderne, avansert diagnostikkutstyr, analyserer våre spesialister prøvene og samler en stor mengde informasjon der de kan trekke konklusjoner angående maskinens helse og den skjulte tilstanden til komponentene.

Diagnose

En grundig diagnose blir umiddelbart gjort tilgjengelig for deg på nett. Diagnosen inneholder også anbefalinger for tiltak.

Volvo forhandleroversikt hjem
Forbedre virksomheten din

La oss diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss