Volvo Maskin AS Norge

Oljeanalyse

Volvo Oljeanalyse gir deg mer

Oljeanalyse

Ved regelmessig bruk av Volvo oljeanalyse, får du en omfattende analyse av maskinens tilstand. Analysen gir mye informasjon, f.eks. vann-/kjølevæske, viskositet, urenheter og innhold av metallpartikler. Takket være tidlig varsling ved hjelp av oljeanalyse, kan du planlegge skifting av deler i god tid før problemene oppstår, og unngå kostbare skader og uønsket nedetid.

Volvo gir deg ikke bare en analyse, du får også en omfattende diagnose og verdifull forklaring av analysen, noe som gjør det til et viktig verktøy. Men selv for det ypperste innen analyser og diagnose må resultatene presenteres på et klart og brukervennlig vis. Det er derfor Volvo har utviklet en rapportmetode som gir deg eksakt og nyttig informasjon.

Stol på Volvo Oljeanalyse for å øke fortjenesten

Høy driftstid er det som teller når du vil generere profitt. Med Volvo Oljeanalyse får du et uovertruffent verktøy som gjør det mulig for deg å planlegge vedlikeholdet i tillegg til å redusere faren for uplanlagt ståtid og dyre reparasjoner.

 Enkelt sagt, oljeanalysen er en grundig "helsekontroll" av maskinens vitale systemer med analyse av oljen i motor, transmisjon, hydraulikksystem, aksler og bremser, samt analyse av kjølevæske og drivstoff på forespørsel. Oljeanalysen gir tidlige varsler, noe som gir deg tid til å skifte ut komponenter før de forårsaker problemer og følgeskader.

 Kun Volvo-laboratoriene har full kjennskap til Volvo-maskinene og kan derfor tolke analysens resultater og gi anbefalinger om hvordan man skal reagere på resultatene bedre enn noen andre laboratorier. Sørg for å utføre regelmessige analyser for å få en historikk med flere oljeanalyser. Dette vil gjøre det mulig for deg å se tendenser. 

Enkelt og raskt

Prøvetaking

De nødvendige prøvene blir tatt og sendes deretter til et av Volvo-laboratoriene.

Analyse

Volvo's laboratorier har toppmoderne teknologi, avansert diagnoseutstyr og kvalifiserte fagpersoner. De analyserer prøvene og samler informasjon som f.eks. vann-/kjølevæskeinnhold, viskositet, drivstoffkvalitet, forurensinger, innslag av metallpartikler og mer.

Diagnose

Den eksakte diagnosen er umiddelbart tilgjengelig på en nettside. Diagnosen gir direkte anbefalinger angående tiltak slik at kritiske situasjoner kan unngås.

Spar tid og penger

Bortsett fra å hjelpe deg med å planlegge vedlikehold, kan Volvo Oljeanalyse også gi deg store fordeler i forbindelse med reparasjoner. Når oljeanalysen indikerer årsaken til et problem vil reparasjonstiden bli redusert. Minimal tid på feilsøking betyr redusert ståtid. En funksjon i oljeanalyseprogrammet er at resultatene av analysen med tiltaksanbefalinger blir tilgjengelig på en nettside. Dette hjelper deg med å gjøre tiltak umiddelbart, før det oppstår kostbare reparasjoner.

Volvo forhandleroversikt hjem
Forbedre virksomheten din

La oss diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss