Volvo Services Foundation Services

Inkludert fra start

Suksess på en ny måte

Inkludert fra start

Hver Volvo-maskin leveres med vår legendariske Volvo-kundestøtte - som har satt bransjestandarden siden 1832. Uansett om du kjøper nytt eller brukt, vårt globale nettverk av forhandlere og teknikere tilbyr kontinuerlig støtte, inkludert maskinovervåkning og deletilgang i verdensklasse. Det er grunnlaget for alt som tilbys av Volvo Service, slik at du kan være trygg på at vi støtter deg helt fra starten.

Verdensomspennende forhandlernett

Volvo har et omfattende nettverk som fullt ut oppfyller dine behov ved bruk av lokal kunnskap og global erfaring. Vår omfattende infrastruktur av forhandlere, verksteder og dedikert personell over hele verden benytter felles ekspertise fra hele Volvo-organisasjonen.

Volvo serviceteknikere

Volvo's trenede teknikere kjenner din Volvo-maskin inn og ut, og vet hvordan du maksimerer teknologien bedre enn noen andre. Som vi ser det, kunnskap og kompetanse er integrert i tilbudet vårt. Derfor sørger vi for at våre fagfolk gjennomgår kontinuerlig opplæring og holder seg oppdatert på de nyeste standardene og verktøyene fra Volvo.

Verdensomfattende deletilgang

Ingen individuelle deleleverandører kan konkurrere med Volvo som en totalleverandør. Uansett hvilken del som trengs, vi kan levere og skifte den raskt og sikkert - selv til Volvo-maskiner som ble handlet for ti år siden. Få tilgang til hundretusener av deler gjennom vårt store logistikknettverk, alt tilgjengelig fra en kilde - din Volvo-forhandler.

Omfattende garantier

Kvalitet er synonymt med Volvo-merket og har vært sentralt i produktene vi har konstruert og produsert i over 185 år. Vi overfører vår tro på kvaliteten til våre produkter til deg gjennom vårt omfattende tilbud, som kombinerer standard garanti og et fleksibelt program for utvidet dekning. Du kan også slå deg til ro med omfattende garantier som er tilgjengelig ved kjøp av originale Volvo-deler.

Introduserende opplæring

Få driften og maskinen i gang ved hjelp av våre fagfolk, som tilbyr grunnleggende maskininstruksjoner og føreropplæring ved levering av din Volvo.

CareTrack

Spar tid og penger med CareTrack, et av de mange maskinovervåkingssystemene. Som standard på våre større maskiner gir CareTrack deg fri tilgang til maskinens data, for eksempel driftstimer og posisjon, og hjelper deg med å planlegge servicen mer effektivt, takket være varslinger. Åpne for uendelige muligheter til å forbedre maskinførerens ytelse, øke produktiviteten og redusere drivstoffkostnadene.

Proaktiv Overvåkning

Hold din maskin i gang med proaktiv overvåkning. Volvo fjernovervåker maskindata fra vårt eget Uptime Center, for å kunne forutse potensielle feil før de oppstår. Dette gir deg mer tid til å fokusere på driften, hjelper til med å redusere uplanlagt ståtid, samt minimerer reparasjonskostnadene.

24/7-støtte

Vårt mål er klart: vi vil gjøre det som trengs for å sikre problemfri drift og gjøre maskinen din så produktiv som mulig. Vi vil være der for å hjelpe deg, med kontinuerlig støtte, både når og hvor du måtte trenge det.

Volvo reklameartikler

Våre maskiner er designet, bygget og servet på en unik måte. Mennesker rundt om i hele verden er stolte av å eie og bruke Volvo-produkter. Velg fra vårt brede utvalg av offisielle Volvo-merkede varer, inkludert klær, leker, samleobjekter og andre produkter som gjenspeiler vårt merke og hva vi tror på.