Volvo Maskin AS Norge
Volvo media
Kurs og Opplæring

Volvo Maskin holder av og til kurs. Noen av disse er kun for interne, andre kan være åpen for alle å delta på. Informasjon om disse kursene vil komme her.

Kurs og opplæring

Volvo Maskin holder av og til kurs. Noen av disse er kun for interne, andre kan være åpen for alle å delta på. Informasjon om disse kursene vil komme her.

PÅMELDINGSPORTALENSPORTAl REGINN.NO 

Volvo Maskin vil fra nå av bruke reginn.no for å administrere våre eksterne kurs. Kurs som er satt opp med åpen påmelding, vil ligge her, og det er fritt for å melde seg på frem til kursene er fulltegnet. 

Vi ber deg følge denne linken til påmeldingsportalen>

Her får du oversikt over planlagte kurs med påmelding. Dersom du ønsker å melde deg på, registrerer du deg enkelt her. Det er viktig å fylle inn korrekt informasjon, samt legge ved bilde. Denne informasjonen vil bli brukt til kompetansebevis. Dersom det er firma som skal betale kurset ber vi om at du fyller ut dette ved å velge bedriftskunde, og legge inn informasjon der i tillegg til personopplysninger.

Dersom du har problemer med påmeldingsportalen, ta kontakt med Janne Bigseth på janne.bigseth@volvo.com, eller tlf. 4693 9577.

Vi inviterer til maskinførerkurs i uke 16-2018

uke 16 - 16. - 18. april 2018

maskinførerkurs

Vi avholder sikkerhetskurs for fører av masseforflyttingsmaskin i uke 16 (3 dager) på serviceskolen hos Volvo Maskin på Mastemyr.
Kurset går fra kl. 08:00 – 17:30 mandag t.o.m. onsdag. 
Kurset inneholder modulene 1.1 og 2.1. iht. Forskrift om utførelse av arbeid §10-3. (Sertifisert sikkerhetsopplæring)


Trykk her for å se kursinvitasjon (PDF, 101,3KB)
Volvo forhandleroversikt hjem
Forbedre virksomheten din

La oss diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss