Volvo reservedeler

Originale Volvo deler

Kom i gang med arbeidet igjen

Originale Volvo deler er en kostnadseffektiv løsning for å gi nytt liv til din maskin.

Originale Volvo deler

Originale Volvo deler er en kostnadseffektiv løsning, og gir nytt liv til en hardtarbeidende maskin. Volvo tilbyr byttekomponenter som fungerer perfekt med maskinen din og gir økt tilgjengelig driftstid og produktivitet – uten at du må kjøpe en ny maskin.

Volvo har de rette reservedelene og løsningene for maskinen din. Vårt globale nettverk sikrer at originale Volvo-deler er tilgjengelig når som helst og hvor som helst – noe som minimerer nedetid, og maskinen din er klar når du trenger den mest.

Trygghet med Volvo Originale deler

Utvidet garanti på reservedeler

Volvo Originale deler inkluderer hele reservedelssortimentet til Volvo Maskin, foruten vedlikeholds-, slite- og forbruksdeler. Fordi vi er trygge på kvaliteten utvider vi garantidelen til to år.

Les mer

Hver del er viktig!

Jo bedre kvaliteten på komponentene dine, jo mer får du fra din Volvo-maskin. Hver del er viktig for driftstid og ytelse. Så hvorfor ta en risiko?

Volvo Byttekomponenter

Byttekomponenter

Fabrikkoverhalte komponenter

Dette inkluderer motorer, turboladere, bakhjulsdrift, radiatorer og hydraulikkpumper. Den gamle komponenten sendes til byttekomponentanleggene våre, der den får nytt liv.

Komponenter for klassiske maskiner
For maskiner som er ti år eller eldre, tilbyr Volvo CE omstendelig renoverte komponenter som er grundig rengjort og testet for kvalitet og pålitelighet.

Dieselpartikkelfilter
Blokkerte filtre kan byttes med et dieselpartikkelfilter (DPF) fra Volvo, som har blitt omhyggelig testet for å sikre at det har minst 95 % av kapasiteten til et helt nytt filter, men til en brøkdel av prisen.
La maskinen din forbli en Volvo, og ta hensyn til miljøet ved å gi nytt liv til gamle komponenter. 

Volvo byttekomponentservice

Gi maskinen din et nytt liv! Oppdag fordelene ved Volvo byttekomponenter - tilbakefører brukte deler til til originalstandard.

Volvo forhandleroversikt hjem
Vet du hva du trenger?

Vil du bestille deler? Vi vil gjerne hjelpe deg.

Send en forespørsel