største rammestyrte dumper fra volvo: kongen blant dumpere

Den nye og unike dumperen Volvo A60H setter ny standard for produktivitet og pålitelighet. Takket være robust design, enkel servicetilgang og et enestående serviceapparat får du full utnyttelse av maskinen til enhver tid.

Volvo's største rammestyrte dumper: ren driftstid med A60H

Den nye 55-tonns (60 short tonn) A60H er Volvo Construction Equipment's største rammestyrte dumper til nå. Den er konstruert for massetransport under krevende terrengforhold både i steinbrudd, gruver og ved store masseforflytningsoperasjoner. Kvalitet, pålitelighet og holdbarhet er slik du forventer av en Volvo dumper, noe som sikrer enkel og effektiv transport under alle forhold.

A60H har en kraftig ramme og godt dimensjonert rammeledd, og er utstyrt med våte skivebremser for å sikre mange år med problemfri drift. Kombinert med service fra et profesjonelt og godt utbygd servicenettverk trenger du ikke bekymre deg for om du får jobben gjort. Styrke og holdbarhet er kjennemerkene til den rammestyrte dumperen A60H.

Volvo Construction Equipment har nådd langt siden den opprinnelige 10-tonns rammestyrte dumperen "Gruskalle" ble lansert i 1966. Femti år og 50 tonn senere er Volvo fremdeles verdens ledende produsent av rammestyrte dumpere. Volvo oppfant konseptet og har siden utviklet disse maskinene i over et halvt århundre.

Flytt mer for mindre
A60H bidrar til å øke din inntjening ved å flytte mer for mindre. Volvos bransjeledende drivstoffeffektivitet, innovative teknologi og nyttige dataverktøy bidrar til å optimalisere produksjonen og holde kontroll på kostnadene - for å maksimere din avkastning på investeringen.

Med en bransjeledende nyttelast på 55-tonn bidrar A60H bidrar til å redusere kostnadene per tonn. Den moderne designen øker kapasiteten samtidig som at drivstoffeffektiviteten forbedres, slik at mer kan flyttes for mindre.

A60H drives av en 16 liters Volvo-motor som ikke bare leverer en maks.effekt på 495 kW (676 hk) og et dreiemoment på 3200 Nm, men også enestående drivstoffeffektivitet. A60H øker lønnsomheten og forbedrer avkastningen på din investering.

Forhandlernettverk
Volvos eksklusive forhandlernettverk er alltid tilgjengelig for å gi støtte når det trengs. Volvo tilbyr en rekke alternative serviceavtaler, og har både lokal kunnskap og global erfaring, Et telematikkbasert maskinovervåkningssystem og sikker deletilgang bidrar til å optimalisere produksjonen samtidig som at driftskostnadene minimeres.

Takket være den bransjeledende serivcetilgangen kan service på A60H utføres raskt og enkelt. Frontgrillen kan felles ned, og utgjør en serviceplattform med sklisikre trinn. Det elektrisk betjente panseret som kan åpnes 90 grader, kombinert med elektrisk betjent bukplate, gir trygg og full tilgang til motorrommet.

Driftsdata
Med A60H er verdifulle data tilgjengelig for å forbedre effektiviteten på arbeidsplassen og for å spare kostnader. Med intelligente Volvo-systemer som MATRIS™, CareTrack™ og On Board Weighing kan produksjonen optimaliseres og driftskostnadene reduseres. Volvo bruker den nyeste teknologien for å overvåke maskinens drift og status, for å gi råd om de beste måtene å øke lønnsomheten på. On Board Weighing-systemet garanterer optimal last ved hver syklus. Dette maksimerer produksjonen, øker drivstoffeffektiviteten og reduserer maskinslitasjen under alle arbeidsforhold. I tillegg tilbyr Volvo en rekke alternative serviceavtaler for full kontroll over vedlikeholdskostnadene.
Volvo rammestyrte dumper A60HOppnå produksjonsmålene
Oppnå produksjonsmålene raskere med A60H. Forbedre lønnsomheten gjennom høyere nyttelast og større produktivitet - for lavere kostnader per tonn. A60H er den optimale dumperen med 100% ytelse i terrenget, utprøvd Volvo-teknologi og imponerende nyttelast, som bidrar til lønnsom drift år etter år.

A60H kan flytte flere tonn per time under alle forhold. Som den største rammestyrte dumperen på markedet har den større nyttelast i krevende bruksområder, og leverer opp til 40% høyere produktivitet enn Volvos største dumper til nå, A40G. Konseptet med Volvos rammestyrte dumpere gir total fleksibilitet, slik at hele arbeidsområdet kan nås, og brattere stigninger kan forseres. Arbeid gjennom alle årstider, alle typer terreng og bruksområder ved å benytte alternative maskinkonfigurasjoner og dekk optimalisert for denne maskinen.

Den banebrytende A60H har de siste nyvinningene fra Volvo. Med godt samstemt drivverk, automatiske transmisjoner, automatiske 100% differensialsperrer, terrengboggi, hydromekanisk styring og aktiv fjæring er denne maskinen uslåelig. Aktiv hydraulisk fjæring foran gir høyere hastighet under tøffe forhold, og optimaliserer førerkomfort og stabilitet under kjøring slik at mer materiale kan flyttes på kortere tid - for uovertruffen produktivitet.

Maskinførerens valg 
Når maskinføreren skal velge en dumper foretrekker de fleste en Volvo. Det midtplasserte førersetet, den presise styringen, fjæringen, det lave støynivået, klimaanlegget, romsligheten og sikten, alt reduserer belastningen på maskinføreren og bidrar til mer effektiv drift. Enestående komfort, kontroll, betjening og sikkerhet appellerer til maskinførere, og opprettholder produktiviteten gjennom hele dagen, hver eneste dag.

A60H's tippsystem, Hill Assist og laste- og tippbremsen, alt hjelper maskinføreren med å holde kontroll til enhver tid, for ekstra produktivitet og sikkerhet.

En rekke sikkerhetsfunksjoner, som enestående sikt og effektiv belysning, bidrar til å holde maskinføreren og personene som arbeider rundt maskinen trygge under de mest krevende forhold – enten det er maskinføreren, instruktører, mekanikere eller anleggsarbeidere.

Hovedspesifikasjoner:
Hovedspesifikasjoner

Slutt.

April 2016

For mer informasjon, vennligst se: www.volvoce.com/press

Eller kontakt:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com