Volvo Services der intelligent teknikk møter forretningsløsninger

Volvo Construction Equipment avduker en ny tilnærming til deres omfattende portefølje av tjenester og løsninger.

Vi presenterer Volvo Services, en omfattende portefølje av produkt- og servicetilbud som er designet for nye og eksisterende Volvo-kunder. Porteføljen gir større klarhet rundt både tilbudsspekteret, samt verdien de leverer til kundenes virksomhet. Volvo Services utfyller ikke bare Volvo-maskinene, men svarer også på kundenes behov - enten det gjelder kjøp av et nytt produkt eller en komplett løsningspakke for å hjelpe deres virksomheter.

Alle Volvo-kunder har tilgang til den samlede kompetansen i det globale forhandlernettverket, døgnkontinuerlig ettermarkedsservice, deletilgjengelighet i verdensklasse og omfattende garantier. I tillegg, på de større maskinene, kan kundene derfor nyte fordelene til Caretrack - Volvo's telematikksystem som gir viktig informasjon som f.eks. maskintimer og maskinplassering. Det er basisen til alt som Volvo Services tilbyr og blir levert med alle Volvo-maskinene.

Redesignet portefølje

For å forstå hele Servicetilbudet bedre har Volvo delt det inn i ni kategorier:

  • Driftstid
  • Drivstoffeffektivitet
  • Produktivitet
  • Sikkerhet
  • Nytt liv
  • Originale Volvo-deler
  • Volvo-utstyr
  • Finans
  • Leie

Den nye porteføljen gjør det enklere for kundene å velge en kombinasjon av servicer som bringer verdier til deres virksomhet. Disse kan pakkes inn i én enkelt, tilpasset avtale - kalt en Volvo Serviceavtale.

Smarte løsninger

Det er bevist at Driftstidsservicer reduserer reparasjonskostnader og ikke-planlagt ståtid på maskinene, for å hjelpe kundene med å holde sine maskiner og virksomheter i gang. Ved hjelp av innovativ teknologi kan Volvo-forhandlere følge kundenes maskiner eksternt. Eventuelle problemer kan diagnostiseres tidlig slik at korrigerende tiltak kan utføres - for en varig løsning. Med den nyeste programvaren kan kundene holde driften i gang takket være planlagt service og fleksible vedlikeholds- og reparasjonsalternativer som er designet for å maksimere driftstiden og redusere reparasjonskostnadene.

Innen Drivstoffeffektiviserende servicer finnes en rekke rådgivende rapporter angående drivstofforbruk som senker driftskostnadene til nye og eksisterende Volvo-maskiner. Med tilgjengelig maskininformasjon kan kundene iverksette korrigerende tiltak som f.eks. føreropplæring, noe som forbedrer arbeidsrutinene og sikrer langsiktig drivstoffeffektivitet.

Produktivitetsservicer inkluderer en rekke avanserte løsninger for å forbedre og vedlikeholde driften. Maskinførerens adferd, rigging av arbeidsområde og maskinkonfigurasjon er bare noen av de mange faktorene der Produktivitetsservice kan bidra med å øke produktiviteten. Kunder kan velge mellom ulike maskinkonfigurasjoner, Assist-løsninger og opplæringspakker for å forbedre ytelsen til deres eksisterende Volvo-maskinpark - for å hjelpe dem med å gjøre mer og tjene mer.

Sikkerhet er innebygd i alle designelementer til Volvo-maskinene. Sikkerhetsservice tilbyr en rekke funksjoner for å bidra til å redusere risikoen for ulykker, forstyrrelser og uventede kostnader. Nullvisjonen for ulykker demonstrerer vår forpliktelse til sikkerheten for alt personell og utstyr, for å sikre at alle ansatte får jobben gjort og at de kommer trygt hjem igjen.

Laget av Volvo, for Volvo

Volvo forstår at en ny maskin ikke alltid er riktig tilpasset til alle kunders virksomhet. Med New Life Services, kan Volvo-kundene velge mellom en rekke løsninger - fra fabrikkproduserte komponenter til overhaling av hele maskinen - og fleksible pakker, skreddersydd for å bringe Volvo-maskinene tilbake til sitt beste. Ved å gi hardtarbeidende Volvo-maskiner den gjenoppbygningen de fortjener, optimaliserer New Life Services de langsiktige investeringsverdiene og de totale eierkostnadene.

Originale Volvo-deler har gjennomgått omfattende testing for å sikre den høyeste standard av produktivitet og driftstid. Rekken av lett tilgjengelige deler, alle støttet av Volvo-garanti, hjelper kundene med å beskytte investeringene, forlenge maskinens livssyklus og garantere langvarig ytelse.

Volvo-kundene kan velge det som passer best fra et bredt spekter av Volvo-utstyr for å få mest mulig ut av deres maskin. Fordi hver del er like viktig som den neste er det store utvalget av Volvo-utstyr spesialbygd for Volvo-maskinene, noe som fører til en sikker og pålitelig enhet som leverer raskere syklustider, høyere drivstoffeffektivitet og lavere totale eierkostnader.

Finansiell fleksibilitet

Volvo kan finans, og deres dedikerte ekspertteam jobber for å hjelpe kundene med å lykkes. Financial Services tilbyr fleksible finansierings- og forsikringsløsninger for å beskytte og fremme kundenes virksomhet. Fra én enkelt enhet til en hel maskinpark, Financial Services tilbyr skreddersydde betalingsordninger for å være tilpasset individuelle prioriteringer.

Fleksibilitet er logikken bak Rental Services, utviklet for å støtte kunder med å finne den best egnede midlertidige løsningen. Enten det er én enkelt maskin eller en hel maskinpark, Volvo kan tilpasse en leiepakke for å sikre at hver jobb kan fullføres til riktig tidspunkt og innenfor budsjettet. Kvalitetssikring og vedlikeholdsstøtte kommer som standard, og med ekspertråd fra Volvo-forhandlerne kan kundene være trygge på at de får det de har behov for - når de trenger det.