Volvo CE lanserer filmen 'Building Tomorrow'

Kulminasjonen av Volvo Construction Equipment's siste merkevarekampanje, "Building Tomorrow", dokumenterer søket mot en mer bærekraftig fremtid.

Sammen med en rekke suksesshistorier fra hele verden har Volvo Construction Equipment (Volvo CE) lansert filmen "Building Tomorrow". Filmen, som ble utgitt 14. oktober viser hvordan Volvo-maskiner gjennom en rekke kundeprosjekter arbeider for å skape en bedre fremtid for de kommende generasjonene, 'for å bygge den verden vi ønsker å leve i'.

"Hos Volvo Construction Equipment er vi drevet av ideen om at det gjennom oppfinnsomhet, hardt arbeid og teknologisk innovasjon vil vi lede an mot å utvikle en verden som er renere, smartere og mer sammenkoblet," sier Martin Weissburg, President for Volvo CE og medlem av konsernledelsen i Volvo. "Vi tror på en bærekraftig fremtid, og med den globale byggebransjen som vår arena vil vi fortsette å samarbeide med våre kunder for å gjøre denne troen til virkelighet," legger Weissburg til.

Globalt ansvar

Kampanjen, som ble lansert i desember 2016, støttes av en rekke kortfilmer. Den første episoden viste Volvo-maskiner i det frosne landskapet i Nord-Sverige, der det ikoniske ICEHOTEL 365 driftes året rundt, avkjølt av solenergi med mål om å bli CO2-negativt. Den tørre ørkenen nord for Doha, Qatar var den andre destinasjonen i kampanjen, der over 240 Volvo-maskiner jobbet utrettelig i temperaturer opp til 50 °C for å bygge den nye og bærekraftige byen Lusail. Kouga vindmøllepark i Sør-Afrika var fokuset i den tredje videoen og kastet lys på den fornybare energisektoren, som har som mål å dekke 42% av landets energibehov innen 2030, samtidig som at lokalsamfunnene får utbytte av det.

Building Tomorrow' viser hvordan Volvo-maskiner bidrar til både bærekraft og kundesuksess, og styrker Volvo-konsernets misjon om 'å drive velstand gjennom transportløsninger'.

"Som medlem av WWF Verdens naturfond er vi forpliktet til å bidra til endring i bransjen, og akkurat som at denne kampanjen fremhever ekstraordinære eksempler fra våre kunders virksomheter i et bredere perspektiv, vi håper at det også motiverer andre til å jobbe mot en bærekraftig fremtid, sier Niklas Nillroth, direktør for Environment and Sustainability hos Volvo CE.

Forming av morgendagen

Filmen, som ble lansert 14. oktober er tilgjengelig på Volvo CE's digitale kanaler og debuterte under en livekonsert – som ble streamet direkte – i Alicante, Spania en uke før starten av Volvo Ocean Race. Offshoreracet har i økende grad blitt en plattform for å fremme bevissthet rundt spørsmålet om bærekraft og samarbeid i Volvo CE's merkevarefilm 'Building Tomorrow'.

"Verden forandres, kundenes behov endres, og med denne tilnærmingen der mennesket er i senter ønsker vi å vise hvordan Volvo vil fortsette å gjøre en forskjell for folk, hvor som helst, nå og i fremtiden", sier Bill Law, Senior Vice President of Corporate Communications hos Volvo CE.

For å finne ut mer, besøk www.volvoce.com/buildingtomorrow.

The River' er den offisielle melodien til Volvo CE's merkevarekampanje 'Building Tomorrow' og fremføres av det fremadstormende svenske bandet; Moment. Singelen ble tilgjengelig på Spotify 13. oktober.

#VolvoCE #BuildingTomorrow #sustainability #construction #VolvoOceanRace #WarnerMusic #MomentTheRiver