Volvo CE's nye Spirit Magazine presenterer; Megaprosjekter som endrer folks liv

Byggeprosjektene i Spirit Magazine's nye serie 'The Megaproject Listing' gjør mer enn bare bygging og rehabilitering. De forvandler folks liv. De forbedrer koblingene mellom samfunnene, fremmer transportflyten og handelen, og bygger smarte og bærekraftige byer som vil motstå tidens tann.

Volvo CE's nye serie 'The Megaproject Listing' ser på noen av de største og dristigste byggeprosjektene rundt om i verden, fra fullstendig rehabilitering av Interstate 4 i Florida til flytting av hele Kiruna i Sverige.

"Vi er begeistret over å kunne lansere vår nye kampanje. Disse megaprosjektene viser hva Volvo CE-visjonen handler om – å bygge den verden vi ønsker å leve i. Med det helt nye Spirit-magasinet tar vi sikte på å inspirere våre lesere og bringe dem nærmere noen av de mest imponerende byggeprosjektene vi har i dag", sier Tiffany Cheng, Global External Communications Director hos Volvo CE.

Volvo CE er drevet av ideen om at det gjennom oppfinnsomhet, hardt arbeid og teknologisk innovasjon vil selskapet lede an mot å utvikle en verden som er renere, smartere og mer sammenkoblet. Megaprosjektene i Volvo CE's nye serie illustrerer denne visjonen.

Ved å lansere 'The Megaproject Listing' og et nytt digitalt Spirit Magazine den 17 Oktober vil Volvo CE fortsette å styrke sin tilstedeværelse og tilgjengelighet på nett. Men tilhengere av det trykte magasinet trenger ikke å bekymre seg, de vil fortsatt motta en kopi av den relanserte publikasjonen to ganger i året.

"Spirit Magazine har blitt en viktig informasjonskilde for bransjen, og takket være relanseringen vil det også fortsette å være slik i årene som kommer. Vi håper at våre trofaste lesere fortsatt vil følge oss mens vi utforsker nye megaprosjekter rundt om i verden, og at de får følge av flere nye bygg- og anleggsentusiaster, både innenfor og utenfor bransjen", sier Tiffany Cheng.

Den første episoden av 'The Megaproject Listing' tar seere med til den komplette rehabiliteringen av Interstate 4 i Florida, som vil forvandle en av de farligste veiene i USA til en toppmoderne trafikkorridor. 

Den første delen av 'The Megaproject Listing' er nå tilgjengelig på www.volvoce.com/spirit