Volvo Construction Equipment lanserer en ny hydraulikkolje som øker serviceintervallet til beltegående gravemaskiner med 50%

Volvo Construction Equipment har lansert det siste tilskuddet til deres utvalg av hydraulikkoljer: Volvo Hydraulic Oil 98611 HO103. Den nye oljen er godkjent og kompatibel med alle Volvo-maskiner, på tvers av alle markeder, og i beltegående gravemaskiner økes skiftintervallet fra 2000 driftstimer til 3000 driftstimer.

HO103 er en mineralbasert hydraulikkolje som er fullt kompatibel med alle mineralske hydraulikkoljer som for tiden anbefales av Volvo Construction Equipment og systemspyling er ikke nødvendig. (HO103 er ikke kompatibel med Volvo Hydraulic Oil 98610 Biodegradable).

Omfattende testet, med over 10 000 driftstimer i Volvo-maskiner, HO103 er bevist å optimalisere drivstoffeffektiviteten og maskinens ytelse. Donald McCarthy, olje- og smøremiddelingeniør hos Volvo Construction Equipment forklarte: “Volvo designet og bygde maskinen, så vi forstår bedre enn noen andre hva som kreves for å holde den i topp stand og med maksimal ytelse. HO103 tilbyr det optimale innen driftstid og komponentbeskyttelse, og garanterer at maskinen din vil yte maksimalt.”

McCarthy fortsatte, “HO103 leverer konsistent ytelse og er konstruert for å motstå nedbrytning, og vil beholde "som ny"-egenskaper gjennom hele serviceintervallet. Den reduserer friksjon og slitasje, holder komponentene rene ved å forhindre slamoppbygging, den forlenger komponentenes levetid og bidrar til redusert drivstofforbruk.”

For beltegående gravemaskiner gir HO103 50 % lengre skiftintervall, noe som sparer kundene for både tid og penger, sammen med en rekke positive miljøfordeler. Når oljen er introdusert, kan både de gamle og de nye beltegraverne dra nytte av et 3000 timers skiftintervall med HO103. Som et praktisk eksempel, hvis en kunde som har en EC300E bruker HO103, vil man i løpet av 6000 driftstimer ha fjernet et helt skiftintervall og redusert oljeforbruket med 207 liter.

Volvo Hydraulic Oil 98611 HO103 er tilgjengelig med en rekke forskjellige viskositeter. Viskositetsgradene varierer fra marked til marked, men inkluderer ISO VG32, ISO VG46 og ISO VG68. Kundene må ta kontakt med deres lokale Volvo-forhandler for å finne ut mer.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Anne Bast

Leder for merkevare, markedsføring og kommunikasjon
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa / Internasjonal
E-post: anne.bast@volvo.com