Volvo introduserer F-generasjonen av ECR50: enestående allsidighet og brukervennlighet

Den nye F-generasjonen ECR50 er den optimale allrounderen som er klar til å ta seg av enhver oppgave – hvor som helst.

Volvo Compact Excavator ECR50

Denne leieklare 5-tonns kompaktgraveren kombinerer høy kvalitet, pålitelighet og innovasjon for å levere lettbetjente funksjoner og enestående smidighet. Det perfekte tilskuddet til enhver maskinpark.

Holdbarhet og lave driftskostnader

Som maskinutleier trenger du en maskin som vil yte for kundene dine som da den var ny – måned etter måned – og ECR50 er nettopp det. Dens korthekkdesign muliggjør tilgang og arbeid på trange steder, samtidig som at den reduserer faren for skade på maskinen. I tillegg sørger bomsvingen, der kongen og bomsvingsylinderen holder seg innenfor beltene, for enkelt gravearbeid langs hindringer. Forsterket graveaggregat, understell og motordeksel bidrar ytterligere til stor holdbarhet. Med 50-timers smøreintervall, bredt motordeksel og lett tilgjengelige servicepunkter er det lett å passe på disse maskinene. Med automatisk motoravstenging registreres det ikke driftstimer når maskinen ikke er i bruk, noe som reduserer vedlikeholdskostnadene samtidig som at det bidrar til høyere annenhåndsverdi. Og til slutt, det patenterte hydraulikkfilteret gir enestående beskyttelse av hydraulikksystemet.

Naturlig intuitivt

Hvis du leier en maskin ønsker du at den er enkel å betjene. Med lettforståelige betjeningselementer – ECR50 har navigasjonshjul og 5” fargeskjerm som gjør det enkelt for maskinføreren å navigere i menyen. Proporsjonalbrytere på manøverspakene, store pedaler og automatisk to-trinns beltefunksjon gjør det enkelt for enhver maskinfører å bli fortrolig med maskinen. Selv det å skifte mellom forskjellig utstyr er enkelt takket være det hydrauliske redskapsfestet og trinnvise instruksjoner på informasjonspanelet. I den nye ECR50 kan du forhåndsprogrammere tilleggshydraulikkinnstillingene slik at de passer til oppgaven med kun noen få trinn. Du kan deretter velge om maskinførerne kun kan velge mellom forhåndslagrede innstillinger, eller om de skal få muligheten til å gjøre egne hydraulikkinnstillinger fra førerhuset.

Leke med de store gutta

Selv om den har små proporsjoner, ECR50 er en ekte 5-tonner som kan påta seg krevende oppgaver. Enestående stabilitet og hydraulisk kraft bidrar til uovertruffen graveytelse, løftekapasitet og trekkraft.

Volvo kompaktgraver ECR50F ECR58F

For å tilpasses spesifikke preferanser og bruksområder kan maskinen skreddersys med en rekke utstyr og alternativer, inkludert tiltbart redskapsfeste, roterende varsellampe med grønt lys – som blinker når sikkerhetsbeltet er trygt festet – ekstra motvekt, ekstra timeteller osv. Som med alle Volvo-gravere, mer enn 93 % av ECR50 er resirkulerbar og kompatibel med bruk av biologisk nedbrytbar hydraulikkolje – noe som viser Volvo CE's sirkulære økonomiske tanke.

Volvo kompaktgraver ECR50 ECR58

Hovedspesifikasjoner:

Motor   D2,4H   Svinghastighet
o/min
8,5
Brutto effekt
kW 31,2 Brytekraft
kN 36,2
hk(imp) 41,8 lbf  8,134
Nettoeffekt
kW 30,7 Rivekraft (stikkas brytekraft)
kN 25,9
hk(imp) 41.2 lbf
5 834
. . . ved motorturtall
o/min 2 200 Totalbredde
mm
2 000
Driftsvekt
kg
5 050 ft in 6'7"
lb
11 133 Totallengde
mm 5 198
Driftsvekt - utgave med førervern
kg - ft in 17'1"
lb - Maks. oljemengde for hovedhydraulikkpumpe
l/min 120
Skuffevolum m3 0,114 gal/min 31.7
y3 0.149 Bomsvingvinkel, venstre/høyre
vinkel 75 / 55
Kjørehastighet km/t 2,7 / 4,4  
mph 1,68 / 2,73

Oktober 2020.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Tiffany Cheng

Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: +32 499 56 68 47
E-mail: tiffany.cheng@volvo.com

Brian O'Sullivan

SE10
London
Tel: +44 7733350307
E-mail: osullivan@se10.com