Forhåndsbestillingen av Volvo CE's elektriske maskiner har blitt utvidet til å omfatte flere land og det har blitt gitt et nytt førsteklasses garantitilbud til kundene

Ytterligere syv europeiske land blir med på listen der Volvo Construction Equipment's (Volvo CE) kunder kan forhåndsbestille en av de nye elektriske kompaktmaskinene via en nettbasert portal.

Volvo ECR25 Elecroc compact excavator L25 Electric compact wheel loader

Volvo ECR25 Electric og L25 Electric
Fra 14. oktober vil kunder i Sverige, Finland, Danmark, Belgia, Luxemburg, Østerrike, og Sveits legges til listen over andre europeiske land, samt Nord-Amerika, som kan reservere en plass i produksjonskøen for den nye kompaktgraveren ECR25 Electric og kompaktlasteren L25 Electric. Med null utslipp, samt lave støy- og vibrasjonsnivåer, disse maskinene er det perfekte valget for arbeid i byer eller følsomme miljøer. De tilbyr redusert vedlikehold, forbedret førerkomfort og muligheten til å oppfylle strenge miljø- og støykrav.

“Det elektroniske forhåndsbestillingsverktøyet er en ny tilnærming som retter seg mot de nye fremtidsrettede brukerne av elektriske maskiner og identifiserer det nye kundesegmentet. Vi gjør nå denne plattformen tilgjengelig for én enda bredere kundebase,” forklarer Carl Slotte, leder for salgsregion Europa, Volvo CE. “En av våre hovedprioriteter er kundeopplevelsen, og vi ønsker å være oppdatert med ny teknologi som vil effektivisere våre prosesser og støtte våre kunder og salgsteam. Vi ser frem til å høre hva kundene våre mener.”

 

Utvide kundegrunnlaget


Ved å registrere seg på forhåndsbestillingsverktøyet, vil kundene kunne reservere seg en plass i produksjonskøen for de elektriske maskinene. Etter dette vil kundene bli informert om de har blitt godkjent for å legge inn en faktisk bestilling av maskinene. De første leveransene av de elektriske kompaktmaskinene ut til kundene vil i disse landene starte i begynnelsen av 2021.

Nettportalen har blitt ble utviklet for å utvide mulighetene til kundene for å kjøpe en av disse maskinene, og for å utvide måten disse maskinene brukes av kundene på. Det administreres i samarbeid med de lokale forhandlerne.

Garanti med kundefokus


Siden elektriske maskiner vil være en ny erfaring for mange kunder vil Volvo gi 100 % sinnsro ved å tilby to års standardgaranti på hele maskinen – inkludert service og bruk av originale Volvo-deler levert av den lokale Volvo-forhandleren – som standard. I tillegg gis det totalt fem års dekning på elektronikk og batterier dersom kunden signerer en serviceavtale med en Volvo CE-forhandler.

Mer informasjon om de elektriske maskinene finner du her.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Tiffany Cheng

Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: +32 499 56 68 47
E-mail: tiffany.cheng@volvo.com

Brian O'Sullivan

SE10
London
Tel: +44 7733350307
E-mail: osullivan@se10.com