Den nye planeringsskuffen gir kompaktlasterne muskler til å flytte masse.

En helt ny planeringsskuffe for Volvo's mindre hjullastere gjør det enkelt å fjerne topplag, utføre lett masseforflytning og landskapsforming, samt planere flater.

Som om Volvo Construction Equipment's (Volvo CE) kompaktlastere ikke er allsidige nok, den nye planeringsskuffen gir økt ytelse og brukervennlighet under masseforflytningsarbeider. Designet for å passe perfekt til de seks kompaktlasterne – fra Volvo L20H til L50H – den nye planeringsskuffen har fått en helt ny design.

Med en lang og flat skuffebunn som er forsterket med Hardox-plater tilbyr den nye planeringsskuffen en 50 mm økning i gravedybde sammenlignet med skuffen den erstatter. I tillegg gir en ny og lavere plassert ramme en mye bedre sikt gjennom redskapsfestet og ut til skuffekniven. Den nye plasseringen av skuffens redskapsfeste forbedrer også tiltvinkelen – noe som gjør det enklere å tømme skuffen. 

Lett å arbeide med

Skuffen er designet for å være den perfekte redskapen for å fjerne topplag, utføre lett masseforflytning og landskapsforming, samt det å planere flater. Den nye "flat topp"-designen gir en tydelig indikasjon på hvilken stilling skuffen har og hjelper maskinføreren med å finne rett skuffevinkel – for en raskere og mer presis planering. Som på forrige generasjon har skuffen rett bakkant, noe som er perfekt for jevning av masse ved rygging. Og når det blir kaldt vær kan skuffen utstyres med en snøforlengningsramme som øker skuffevolumet betraktelig. 

Volvo-skuffer for store hjullastere

En av familien

Den nye planeringsskuffen er bare en av et komplett utvalg av utstyr og redskaper for Volvo's kompaktlastere. Utvalget inkluderer gafler, klør og materialhåndteringsarmer, samt et bredt spekter av skuffer som; universalskuffer, sidetippskuffer, høyttippende skuffer, steinskuffer og lettmaterialskuffer.

Volvo-skuffer for store hjullastere

Finner du ikke en redskap som passer for deg? Ikke noe problem, Volvo vil gjerne bygge en som passer eksakt til ditt behov. Med egne redskapsspesialister som kan gi råd, og med et bredt grunnlag av Volvo-redskaper å bygge videre på, Volvo's spesialbygde redskaper kan bygges slik at de oppfyller de presise kravene som bruksområdet krever. Tilpasninger kan f.eks. være andre sidekniver, skuffebunner, slitestål eller spillbeskyttelse, samt annen bredde, høyde eller volum. Det er til å med mulig med en annen plassering av redskapsfestet.