ECR58 generasjon F, bransjens mest komfortable kompaktgraver

Den nye ECR58 F-generasjonen av kompaktgravere fra Volvo Construction Equipment (Volvo CE) gir enestående førerkomfort, allsidighet og ytelse.

Under utformingen av ECR58 var målet å kombinere bransjens beste egenskaper i et enkelt produkt. Og slik ble det, den 6-tonns tunge kompaktgraveren ECR58 utnytter potensialet til korthekkdesignet til det fulle og leverer fremragende ytelse innen en rekke forskjellige bruksområder.

Bransjens beste førerhus

I følge kundene har dette produktet høyere presisjon og bedre samkjøringsegenskaper enn mange større gravemaskiner. Og det er ikke rart. ECR58 tilbyr en ny standard innen førerkomfort og tilbyr bransjens romsligste førerhus. Og den har fortsatt de samme kompakte maskinmålene som før. På toppen av dette støttes førerens velvære, komfort og sikkerhet av en forenklet og lettbetjent førerplass. Avstandsforholdet mellom førerstol og manøverspaker har blitt forbedret samtidig som at komponentene deler felles fjæring – en teknologi som Volvo introduserte for bransjen. Designet for å tilby den beste førerkomforten, Volvo-førerhuset har effektiv lydisolering, mange oppbevaringsrom, 12V strømuttak og USB-porter. Med et frontvindu som kan åpnes helt opp, og et stort skyvevindu på høyre side, førerhuset har bransjens beste sikt. Maskinførere kommer raskt inn i betjeningen av ECR58's F-generasjon takket være det innovative navigeringshjulet, den 5” store fargeskjermen og de lettforståelige menyene.

Vær allsidig på en trygg og enkel måte

De fleste uhell på arbeidsplassen oppstår under skifte av redskaper og deres kompatibilitet. For å løse dette problemet har ECR58 et omfattende utvalg av redskaper og utstyr som er nøyaktig skreddersydd til maskinen – og som tillater enkelt og raskt skifte. Dette inkluderer blant annet skuffer, hydrauliske hammere, tomler, samt det nye tiltbare redskapsfestet som har en tiltvinkel på opptil 2 x 90°. Hydraulisk utstyr kan betjenes presist via proporsjonalbrytere, og oljemengdeinnstillingene er enkle å justere inn takket være nye arbeidsmoduser. Et raskt trykk på arbeidsmodustasten tar maskinføreren til en meny der maskininnstillingene enkelt kan tilpasses det monterte utstyret. Maskinførerne kan lagre opptil 20 forskjellige oppsett i minnet. For hvert utstyr kan en rekke parametere justeres slik at de passer perfekt til maskinens gjeldende bruksområde.

Klasseledende

Overlegen stabilitet, brytekraft, rivekraft og løftekapasiteter gir raske syklustider, selv når du tar på deg de tøffeste oppgavene. Flere intelligente funksjoner kombineres for å gi enestående drivstoffeffektivitet, inkludert det avanserte og lastkjennende hydraulikksystemet. ECO-modus og automatisk tomgangssenking er standardfunksjoner i ECR58's F-generasjon. ECO-modusen reduserer drivstofforbruket ytterligere – med opptil 10 % – mens den automatiske tomgangssenkingen eliminerer unødvendig drivstofforbruk. Med den automatiske motoravstengningsfunksjonen registreres det ikke driftstimer når det ikke blir utført noe arbeid, noe som reduserer vedlikeholdskostnadene samtidig som at annenhåndsverdien blir høyere. Når det gjelder vedlikehold av maskinen har noen vedlikeholdspunkter blitt fjernet, mens visse serviceintervaller har doblet seg. Og for å støtte maskineierne med å holde deres ECR58 i topp stand, samt fordele servicekostnadene, tilbyr Volvo en rekke service- og reparasjonsavtaler.

F-generasjonen av ECR58 markerer begynnelsen på en ny filosofi for Volvo's kompaktgravere – en som gir overlegen ytelse og intelligente funksjoner, høy brukervennlighet og en nyskapende design. Som med alle gravemaskinene fra Volvo, ECR58 er mer enn 93 % resirkulerbar, noe som viser Volvo CE's sirkulære økonomiske besparelser. Den er også kompatibelt med bruk av biologisk nedbrytbar hydraulikkolje.

Hovedspesifikasjoner:

Motor   D2.6H
Brutto effekt kW 35.5 
hk (imp)  48
Nettoeffekt kW 35
hk(imp) 47
. . . ved motorturtall
o/min 2 200
Driftsvekt kg
5 840 
lb
12 875
Skuffevolum
m3
0.114 
y3
0.149
Kjørehastighet
km/t
2.6 / 4.5 
mph 
1.6 / 2.8
Svinghastighet
o/min 8,7
Brytekraft
kN
41.9 
lbf
9 422
Rivekraft (stikkas brytekraft)
kN
28.4 
lbf
6 387
Totalbredde
mm
2 000
ft in
6'7"
Totallengde
mm
5 193
ft in
17'0"
Maks. oljemengde for hovedhydraulikkpumpe
l/min
143 
gal/min
37,8
Bomsvingvinkel, venstre/høyre
vinkel
75 / 55

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Anne Bast

Leder for merkevare, markedsføring og kommunikasjon

Volvo Construction Equipment

Salgsregion Europa / Internasjonal

E-post: anne.bast@volvo.com

BRIAN O'SULLIVAN

SE10

London

Tel: +44 7733350307

E-post: osullivan@se10.com