Topp 3-årsaker for kjøp av en brukt Volvo-maskin

Kjøp av brukt utstyr er en utmerket måte å komplementere maskinflåten din på. Vær trygg på din avgjørelse basert på tre viktige Volvo-garantier.

1. Volvo-maskiner er pålitelige

En topp-prioritet for produktspesialister når Volvo-maskiner konstrueres, er påliteligheten. Med EMEA-regionens fokus på å oppnå posisjon nummer 1 i oppetid, sikkerhet og totalkostnad for eierskapet er maskinens pålitelighet en viktig komponent. Brukte maskiner inngår ingen kompromisser for pålitelighet, takket være Volvos nye garantiretningslinjer og fullt sertifiserte maskininspeksjoner. Brukte maskiner er testet og ombygget med originale Volvo-deler før de sendes tilbake på markedet. Med utgangspunkt i Bauma 2019 vil alle brukte Volvo-maskiner i EMEA få en klistrelapp med "Godkjent brukt utstyr" når de har gjennomgått inspeksjonen, slik at en kunde kan være sikker på at maskinen er tilfredsstillende.

2. Volvo tilbyr en garanti for brukte maskiner

Volvo tilbyr en garanti for alle brukte maskiner som gir kundene sinnsro og støtter deres trygghet ved kjøp av brukt utstyr. Volvo har brukt omtrent to og et halvt år sammen med det globale garantiteamet for å perfeksjonere tilbud som tilfredsstiller kundebehovene. Alle garantipakker for brukt utstyr er avhengig av maskintimer. Volvo-forhandleren Swecon Sweden solgte for eksempel nylig tre brukte A40G-maskiner til en kunde som kjøpte pakken siden de hadde mulighet til å tilby full garanti for alle tre maskinene.

3. Volvo-maskiner beholder verdien

Volvo-forhandlere tilrettelegger både garanti og serviceavtaler for kunder som kjøper en brukt Volvo-maskin for å sikre høy verdi. Volvo etterstreber hele tiden design av maskiner som opprettholder høy salgsverdi takket være sin kvalitet. Faktisk tildelte Equipment Watch i Amerika prisen "Highest Retained Value" til EC35-serien og EC350-gravemaskinserien i deres respektive kategorier, minigravemaskiner og saktegående kjøretøy av middels størrelse.

De nyeste bruktmaskinene kan sees i Volvo Used Equipment-appen i App Store og Google Play.