5 grunner til at et abonnement på Volvo Active Care er den beste løsningen for din maskin

Der det er avgjørende at det opprettholdes høy ytelse på arbeidsområdet er Volvo ACTIVE CARE nøkkelen til suksess. Her ser vi på fordelene med å integrere Volvo's nyeste service innen proaktiv overvåkning i maskinparken din.

Volvo ACTIVE CARE – en maskinovervåkningsservice med opphav i Volvo's unike CareTrack-telematikksystem – fjerner bryderiet fra maskinparkstyringen. Ansatte hos Volvo Uptime Center filtrerer, sorter og prioriterer maskinmeldinger for å fjerne unødvendige data og varsler forhandlerne slik at de kan gjøre forebyggende tiltak. I tillegg til å forhindre maskinhavari gir denne innovative Volvo-servicen en rekke andre kundefordeler.

1. Forebygge uplanlagt ståtid

Driftsstans grunnet uplanlagt ståtid fører ofte til unødvendige kostnader og ineffektiv arbeidsutførelse. Volvo ACTIVE CARE fungerer som et ekstra sett med øyne på arbeidsplassen og videresender maskininformasjon tilbake til maskinspesialistene hos Volvo Uptime Center, slik at feil kan oppdages tidlig for å unngå havari. 

2. Spare penger på reduserte kostnader

Uplanlagt ståtid gir kostbare reparasjoner og driftsutgifter. Volvo ACTIVE CARE gir veiledning ved mindre alvorlige feilkoder for å forbedre det planlagte og forebyggende vedlikeholdet, i stedet for at kunden skal risikere uplanlagt ståtid.

3. Forbedre produktiviteten

Takket være Volvo ACTIVE CARE's integrerte telematikk kan Volvo-eksperter få en bedre forståelse av maskinfunksjoner som; drivstofforbruk, tomgangsandel, feilfrekvens og maskinførerens kjøreteknikk. Ved å observere disse funksjonene og måten de betjenes på, kan kundene gjøre endringer for å forbedre driftstiden, noe som igjen forbedrer produktiviteten og lønnsomheten.

4. Få innsikt i trender

Volvo-eksperter bruker enestående diagnoseprogramvare, med tusenvis av datapunkter, for å få innsikt i maskinens feilkoder og alarmer. I løpet av tre til fire uker sammenstiller dataspesialister denne informasjon til omfattende maskinrapporter som forhandlere kan videreformidle til kundene. Overvåkning av maskintrender betyr at kundene kan gjøre forebyggende tiltak for å holde maskinparken i topp stand.

5. Nyte tryggheten

Produktsupportspesialister fra hele EMEA overvåker maskinene eksternt for å kunne peke ut feil før de blir skadelige. Deretter går de proaktivt ut til Volvo-forhandlerne som tar kontakt med kunden og videreformidler den verdifulle informasjon – slik at produktiviteten kan forbedres. Forhandlerne i EMEA er integrerte i prosessen og kundene trenger ikke å bekymre seg for tallknusingen.