Volvo 'bygger morgendagen' på Intermat Paris 2018

Under temaet 'Building Tomorrow' vil Volvo Construction Equipment vise frem deres utviklende tilnærming til kundesuksess, med fokus på service, forhandlernett og nye teknologier.

Kravene til megaprosjekter som 'Grand Paris' betyr at dagens kunder ikke bare ønsker å kjøpe maskiner, men hele løsninger som kan hjelpe dem med å bli mer effektive og lønnsomme, samtidig som at utslippene reduseres. På Intermat Paris 2018 har Volvo Construction Equipment (Volvo CE) som mål å vise frem akkurat slike løsninger, og fremheve deres styrke som både produsent og serviceleverandør.

Selskapets utstillingsområde på 4800 m2, delt med søsterselskapene Volvo Trucks, Volvo Penta og Volvo Financial Services, vil vise en rekke høyproduktive og allsidige maskiner – mange av dem bransjeledende innen drivstoffeffektivitet.

Maskinene er blant annet den hjulgående korthekkmaskinen EWR170E, den hjulgående gravemaskinen EW220E, den beltegående korthekkmaskinen ECR355E, anleggsvalsen SD160B og utleggerne P6820D og P7820D ABG som er utstyrt med det nye styresystemet EPM3.

Besøkende til områdene, som befinner seg både utendørs og innendørs, vil kunne få lære om det å utnytte maskinene enda bedre ved hjelp av Volvo Co-Pilot og det komplette utvalget av Volvo Assist-funksjoner – som Load Assist, Compact Assist, Dig Assist og Haul Assist. Det høyoppløste skjermbildet forsyner maskinførerne med alle de sanntidsdataene som trengs for å utføre oppgavene så nøyaktig og effektivt som mulig. Utendørs vil besøkende også kunne få se den nye materialhåndteringsmaskinen Volvo EW240E på det dedikerte rivningsområdet. 

Volvo's utendørsområde på Intermat Paris 2018

Enestående kunde- og forhandlerstøtte

I tillegg vil besøkende få en mulighet til å utforske det nye konseptet; Volvo Services. Med "Volvo Services" kan kundene velge fra en meny bestående av drivstoffeffektivitet, produktivitet, sikkerhet, finans og forsikring, utleie, "new life" og driftstidsfremmende service, sammen med Volvo-utstyr og originale Volvo-deler, for å sette sammen den rette servicepakken som passer til deres behov.

Finans- og forsikringstjenestene tilbys av et ekspert-team hos Volvo Financial Services, dedikert til å hjelpe kundene med å finne tilpassede løsninger som støtter deres vekst og beskytter deres virksomhet.

Alle disse tjenestene krever et høykompetent forhandlernett til å levere dem. Derfor vil Volvo CE også legge vekt på evnen og kompetansen til deres autoriserte forhandlere. Volvo's forhandlere har som mål å fungere som sanne forretningspartnere for deres kunder, og hjelpe dem med å nå sine forretningsmål, uansett hva de måtte være.  

Fremtiden for Volvo CE

Videre fremover vil Volvo CE vise deres EX2, en helelektrisk prototype av en kompaktgraver, samt andre forskningsprosjekter relatert til elektromobilitet, tilkoblingsmuligheter og arbeidsområdeløsninger. Samtidig vil den nye Volvo CE-presidenten; Melker Jernberg gjøre sin første store offentlige fremtreden etter å ha overtatt rollen den 1. januar.

Samlet sett har Volvo CE som mål å sende en sterk melding til markedet på Intermat Paris 2018 – nemlig det at de utvikler seg som en totalleverandør av løsninger med maskiner, tjenester og forhandlere som setter bransjestandarden – og som vil fortsette å gjøre det i årene som kommer.

Volvo Penta vil samtidig presentere sitt komplette utvalg av EU Stage V-løsninger på Intermat, inkludert D5, D8, D11, D13 og D16. Selskapets Stage V-løsning er optimalisert for morgendagen og holder høy fokus på maksimal driftstid og drivstoffeffektivitet, sammen med enkel installasjon, bruk og vedlikehold.