Volvo Maskin AS Norge
Volvo konseptkjøretøyer, innovasjon

Det rette konseptet

Volvo CE konseptkjøretøy

Hos Volvo Construction Equipment forplikter vi oss til å utvikle det rette konseptet.

En bedre morgendag

Hos Volvo CE ser vi på dagens utfordringer for å forstå hva vi trenger å gjøre for kundene i fremtiden, og for samfunnet forøvrig.

Planen

I denne filmen gir Volvo Construction Equipment sitt syn på eierskap og drift av deres framtidige produkter: Karbon-nøytralt, selvgående maskineri, basert på energieffektivisering og sikkerhet som alltid kommer først for Volvo. Denne filmen handler om fremtiden, og noen ville kalle dette en visjon. Vi kaller det "Planen".

Rammestyrt dumper

Centaur-konseptet

En design med to deler, en hybrid drivlinje og mange visjonære elektroniske funksjoner. Centaur omskriver reglene for rammestyrte dumpere.

Lær mer om Centaur

Asfaltutlegger/-valse

Fenix-konseptet

Denne kombinerte asfaltutleggeren og valsen er basert på det geniale POD-systemet, og baner veien videre for fremtidens veianlegg.

Lær mer om Fenix

Hjullaster

Gryphin-konseptet

Nesten ingen eksos, støy eller vibrasjoner. Og med et innovativt opphengssystem. Gryphin er slik vi ser for oss en hjullaster i fremtiden.

Lær mer om Gryphin

Gravemaskin

SfinX-konseptet

Lett, men likevel kraftig. SfinX-gravemaskinen drives av hydrogendrivstoffceller, styres av elektronikk og kommer med en radikal design.

Lær mer om SfinX

Kompaktgraver

GaiaX-konseptet

Nullutslipp og virkelig brukersentrert design. Den kan til og med fjernstyres fra nettbrett. GaiaX er en kompaktgraver det ikke finnes maken til. 

Lær mer om GaiaX

Volvo Gaiax-konseptet - en ny vei framover

Gaiax elektriske minigraver ble avduket på ConExpo i mars 2014. Denne videoen viser hvordan den nye teknologien vil gjøre graving raskere, tryggere og mer energivennlig.