Volvo Maskin AS Norge

Vi setter nye industristandarder

slik gjør vi det

Vi finner de beste teknologifremskrittene for å utvikle banebrytende deler og utstyr.

VÅR TILNÆRMINGSMÅTE TIL INNOVASJON

Innovasjon er kjernen i Volvo CE Det er tenkemåten til selskapet vårt og måten vi jobber på. Med over 180 år med ekspertise innen anlegg og innovasjon står Volvo CE i forgrunnen når det gjelder teknologisk utvikling. For oss er den nyeste teknologien ikke bare fint å ha, men er helt vesentlig for å være konkurransedyktige og sikre langsiktig vekst.

Volvo Concept Lab

Volvo Concept Lab er en felles visjonær kommunikasjonsplattform for Volvo-gruppen og Volvo Product Brand. Gjennom Volvo Concept Lab presenterer vi banebrytende ideer og innovative konsepter som møter våre kunders fremtidige behov og fremskynder overgangen til en bærekraftig fremtid.

HX1

Den autonome og batteridrevne lastbæreren HX1 er en første-generasjons prototype og har testet ut konseptet for den oppdaterte, andre-generasjons prototypen HX2.

HX2

Den autonome og batteridrevne lastbærerprototypen HX2 har felles teknologier og komponenter fra Volvo-gruppen. HX2 har også et helt nytt drivverk og et visjonssystem som oppdager mennesker eller hindringer i maskinens nærhet.

EX2

EX2, en 100 % elektrisk kompaktgraverprototype, gir null utslipp, 10 ganger høyere effektivitet, 10 ganger lavere støynivå og reduserte totale eierkostnader sammenlignet med dens konvensjonelle motparter.

LX1

Volvo LX1 elektriske hybridhjullaster kan levere opp til 50 % forbedring i drivstoffeffektiviteten. Maskinen tilbyr også en betydelig reduksjon i utslipp og støynivå sammenlignet med konvensjonelle motparter.

EX1

Den 70-tonns gravemaskinen EX1 er en prototype med dobbel kraftkilde og mulighet for kabeltilkobling. 
Selv om den betjenes på eksakt samme måte som en konvensjonell Volvo gravemaskin er den mye mer miljøvennlig. Når den er koblet til strømnettet har den faktisk ingen karbonutslipp i det hele tatt.

volvo-group-innovation-summit-01-2324x1200
Innovasjonshendelser

Interessert i å utforske våre innovasjonshendelser? Ta en titt på vårt globale nettsted.

Før meg dit
Volvo forhandleroversikt hjem
Vil du vite mer?

Send oss en melding, så hjelper vi deg med glede.

Kontakt oss