Volvo Maskin AS Norge

Vår avdeling i Drammen søker

Mekanikere inne på verksted

Vi har ledige stillinger som mekanikere inne på vårt verksted i Drammen. Vi søker etter engasjerte og dyktige personer som brenner for jobben.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som anleggsmaskinmekaniker / landbruksmaskinmekaniker, alt. erfaring med reparasjon av anleggsmaskiner, lastebiler, landbruks-maskiner el.lign.
  • Må ha god muntlig og skriftlig norsk fremstillingsevne
  • Må kunne arbeide selvstendig og i team
  • Kunnskap og interesse for bruk av IT

Vi kan tilby:

  • Konkurransedyktige betingelser inkl. gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Trivelig og uformelt arbeidsmiljø
  • Gode muligheter for kurs/ opplæring
  • Selskap med solid økonomi

 

Søknadsfrist: Snarest - senest 10. februar 2019. Søknader behandles fortløpende!


Om Volvo Maskin AS

Volvo Maskin AS er Norges ledende anleggsmaskinleverandør. Selskapet har 260 ansatte, og omsetningen i 2017 var på ca 3,2 milliarder. Hovedkontoret ligger på Mastemyr, med underavdelinger i Drammen, Råde, Hamar og Frogner. Det er planlagt å flytte hovedkontor med serviceverksted, nord for Oslo i løpet av en 3 års periode. Sammen med vår samarbeidspartner på service og reservedeler, Volvo Maskin Service, har vi den største serviceorganisasjon i bransjen med 500 medarbeidere og 200 servicebiler. Totalt har vi 21 serviceverksteder som dekker hele landet. 
Som salgsorganisasjon representerer vi Volvo, Sennebogen materialhåndteringsmaskiner, og utstyr fra flere ledende leverandører. Volvo Maskin AS er kvalitetssikret etter NS ISO 9001 og miljøsertifisert iht. NS ISO 14001 og innehar Grønt Punkt sertifikat. Volvo Maskin AS inngår i Volvo Construction Equipment i AB Volvo konsernet.

For å administrere brukerprofilen og / eller søknaden din (inkludert vedlegg), må vi behandle personlige data om deg. Volvokonsernet respekterer individets integritet og behandler dine personlige data på en sikker måte, i samsvar med gjeldende lov om personvern.
Vennligst les vår personvernerklæring for rekruttering her - http://www.volvoce.com/norge/nb-no/volvo-maskin-as/about-us/dealership/personvernerklaering-for-rekruttering/