CONSTRUCTION EQUIPMENT Nederland
Volvo Services Uptime Services

Inzetbaarheidsdiensten

Altijd de kortste route

Inzetbaarheidsdiensten

Een machine die niet inzetbaar is veroorzaakt problemen, verstoort de productiviteit, geeft aanleiding tot onvoorziene kosten en kan u winst schelen.U moet immers nog steeds uw productiequota halen en de salarissen van uw machinisten uitbetalen. Inzetbaarheidsdiensten kunnen u helpen om het risico van onvoorziene stilstand en reparatiekosten te beperken. 

Proactive Monitoring biedt u de zekerheid dat Volvo uw machine in de gaten houdt.

Het onderhoudsprogramma is volledig af te stemmen op uw bedrijvigheid, voor een minimale verstoring van de dagelijkse activiteiten.

Het reparatiecontract garandeert u een vast tarief voor alle overeengekomen reparaties, zodat u het beschikbare budget niet overschrijdt en nooit te maken krijgt met onvoorziene kosten.

Een olieanalyse biedt een unieke inblik in de conditie van uw machine en kan dure en onvoorziene stilstand helpen voorkomen.

Met een stelselmatig inspectieprogramma weet u zeker dat uw machine in topconditie blijft.

Een slecht onderhouden rijwerk heeft een negatieve invloed op de veiligheid van de machine, brengt de productie omlaag en kan aanleiding geven tot schade aan essentiële componenten.

Houd er rekening mee dat onze aanbiedingen niet altijd in alle landen beschikbaar zijn. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale dealer.

Volvo-dealerlocator start
Verbeter uw business

Laten we kijken hoe we u kunnen helpen.

Contact