CONSTRUCTION EQUIPMENT Nederland
Volvo-diensten

Volvo-services

Uw leverancier van totaaloplossingen

Wij leveren onderdelen en diensten van hoogste kwaliteit, ontwikkeld en toegepast om onze klanten te voorzien van een pakket totaaloplossingen.

Hoogwaardige dienstverlening

Volvo Construction Equipment streeft naar de hoogste kwaliteit voor gegarandeerde prestaties. Onze full-serviceconcepten leveren u meer productieve tijd en een hogere winst op. Het gaat hierbij om een uitgebreid assortiment aan onderhouds- en serviceoplossingen, met inbegrip van originele Volvo-onderdelen, ons geavanceerde CareTrack-telematicasysteem en perfect passende aanbouwdelen. Bovendien garanderen onze onderhoudscontracten dat uw machine in topconditie blijft.

volvo-dealer customer relations
KLANTENSUPPORT

Kies het servicepakket dat aansluit op uw behoeften. 

Meer lezen

Financiering en verzekering van uw grondverzetmachines door Volvo

OPERATORS CLUB
OPERATORS CLUB
Meer informatie
Nieuwe succesverhalen

Het laatste nieuws over onze services

Gecertificeerd revisieprogramma geeft Volvo-machines een nieuw leven

Met het onlangs geïntroduceerde gecertificeerde revisieprogramma van Volvo Construction Equipment worden de oorspronkelijke sterkte, duurzaamheid en kracht van bestaande Volvo-machines hersteld. Zo behartigen we de financiële belangen van klanten...

Volvo Co-Pilot: exacte en winstgevende resultaten

Het doordachte ontwerp van het interactieve display van Volvo Construction Equipment verschaft realtime inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden van een aantal Volvo-machines, voor de hoogst mogelijke efficiency en nauwkeurigheid in elke denkbare...

Load Assist voor een maximale benutting van het productiepotentieel van Volvo-wielladers

Load Assist van Volvo Construction Equipment is speciaal ontwikkeld voor de Volvo L110H-L250H wielladers. Het bestaat uit een geïntegreerd systeem dat giswerk overbodig maakt en waarmee u een hogere productiviteit en winstgevendheid kunt behalen.

Video over inzetbaarheid

De inzetbaarheid vormt de sleutel tot productiviteit en winstgevendheid. Met een partner in totaaloplossingen zoals Volvo kunt u uw uptime maximaliseren. Bekijk enkele beoordelingen door klanten wereldwijd waarin ze een beeld schetsen van hun relatie met Volvo.

Volvo-dealerlocator start
Verbeter uw business

Laten we kijken hoe we u kunnen helpen.

Contact