CONSTRUCTION EQUIPMENT Nederland

Originele Volvo-slijtdelen

Volvo biedt een volledig assortiment aan originele slijtdelen, ontwikkeld en getest om ervoor te zorgen dat ze beantwoorden aan uw hoogste verwachtingen voor de diverse toepassingen.Om uw machine in topconditie te houden, biedt Volvo onderdelen waarmee ze zo lang mogelijk soepel blijven functioneren.

Kies uit slijtdelen, zoals onderdelen voor de onderwagen, Volvo-slangen of het Volvo-tandensysteem om uw machine weer als nieuw te laten draaien. Deze onderdelen zijn aan de zwaarste tests blootgesteld om de extreme belastingen te weerstaan. Onze constructie en materiaalkeuze staan borg voor superieure prestaties.

Maatoplossingen

Een overzicht van de producten en diensten die we uw bedrijf gedurende de exploitatie bieden, zodat u elk jaar opnieuw winst kunt maken.

Volvo-tandensysteem

doorzetters

Met het Volvo-tandensysteem profiteert u van maximale vervangingsintervallen met een hoge productiviteit en winstgevendheid.

Volvo biedt een speciaal systeem met gepatenteerde tanden en tandhouders voor alle mogelijke toepassingen. Onderdelen van hoge kwaliteit die uw operationele kosten verlagen en de machineprestaties verhogen.

Eenvoudig te plaatsen
Montage en demontage verlopen snel en eenvoudig dankzij de verticale borging. De tanden zijn volledig geïntegreerd in de tandhouders voor een betere bescherming en een langere levensduur.

Volvo-tanden, bestand tegen hoge spanningskrachten
Dankzij de perfecte pasvorm tussen de tanden en de tandhouders en de grote stabiliseringsvlakken wordt een zeer sterk geheel verkregen dat bestand is tegen grote krachten en spanningen.

Zelfslijpend
De zelfslijpende vormgeving en de strategisch geplaatste slijtmaterialen zorgen voor een maximale levensduur en duurzame productiviteit.

Bestand tegen krachten
De scherpe hoek van de randen van tandhouders en tanden zorgt voor een goede bestendigheid tegen frontale krachten, zodat de tanden minder snel los komen te zitten.

Originele Volvo-onderdelen voor onderwagens

Afgestemd op uw hoogste verwachtingen

Volvo's complete serie onderdelen voor onderwagens is ontwikkeld en getest met de strengste kwaliteits- en prestatienormen voor ogen.

Het hoogst haalbare
De onderdelen voor de onderwagen worden onderworpen aan uitvoerige tests om te controleren of ze de constante extreme belastingen kunnen weerstaan.

Speciaal ontworpen voor Volvo Construction Equipment
Volvo's onderdelen voor de onderwagen staan garant voor een veilige en efficiënte werking, een lange productieve levensduur en lage bedrijfskosten.

Rubber rupsketting van Volvo

  • Ontwikkeld in samenwerking met de Volvo's afdeling voor grondverzetmachines
  • Voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen

Volvo-onderdelen voor de onderwagen

Bekijk de resultaten van de extreme tests die Volvo's rupsbanden en looprollen hebben ondergaan! Volvo's onderdelen voor de onderwagen bieden de kwaliteit en duurzaamheid waarop u kunt vertrouwen.

Volvo-tracks - vastschroefbaar

Vergroot uw veelzijdigheid

De vastschroefbare Volvo-tracks voor rupsgraafmachines vormen de perfecte oplossing om uw machine nóg veelzijdiger te maken. Dankzij het kostenbesparende ontwerp kunt u probleemloos overschakelen tussen werkzaamheden op de weg en terreinklussen, zonder het wegdek te beschadigen.

Veelzijdigheid
U kunt eenvoudig overschakelen tussen werkzaamheden op de weg en terreinklussen, zodat u de voordelen plukt van twee machines in één. De rubber pads bieden maximale bescherming van de ondergrond en zijn, wanneer maximale grip vereist is, eenvoudig te verwijderen.

Grote duurzaamheid
De tracks bestaan uit stalen platen, bekleed met een robuust rubbermengsel om slijtage tegen te gaan en eventuele trillingen en geluiden te dempen.

Beschikbaarheid
De tracks zijn leverbaar als fabrieksoptie én als aftersalesoptie via het Volvo dealernetwerk. De aftersaleskit bestaat uit een rubber pad plus een rupsplaat.

Kostenefficiëntie
Het vervangen van afzonderlijke tracks is een kosteneffectieve en eenvoudige manier om de rupsen van een graafmachine te onderhouden.

Volvo-expanderbouten

Een antwoord op slijtage

De perfecte oplossing wanneer slijtage van bouwmachines aanleiding geeft tot speling in de bevestigingspunten en gatslijtage.

Een permanente oplossing voor een economische en lange levensduur
Wanneer uw machine tekenen van slijtage begint te vertonen, bieden Volvo's expanderbouten de perfecte oplossing.

Snel en eenvoudig te installeren (vaak op locatie)
Volvo-expanderbouten hebben twee expansiebussen die het gat opvullen en de bevestigingsogen verbinden.

Met Volvo-expanderbouten is revisie of herstel van de machine niet meer nodig.

Leverbaar voor een breed productassortiment.

Ieder onderdeel telt!

Hoe beter de onderdelenkwaliteit, hoe meer u uit uw Volvo-machine kunt halen. Voor inzetbaarheid en prestaties zijn alle onderdelen van belang. Waarom risico nemen?

Volvo-dealerlocator start
Weet u wat u nodig hebt?

Wilt u onderdelen bestellen? We helpen u graag.

Verzoek indienen