CONSTRUCTION EQUIPMENT Nederland
Hoogwaardige onderdelen

Originele Volvo-onderdelen bieden topkwaliteit en gegarandeerde prestaties voor uw Volvo-machine. Voor inzetbaarheid en prestaties zijn alle onderdelen van belang. Gebruik alleen onderdelen en producten die speciaal ontwikkeld, getest en goedgekeurd zijn voor een optimale werking. De kwalitatief hoogwaardige onderdelen van Volvo omvatten een keur aan componenten en services voor duurzame prestaties en een lange levensduur.

Ieder onderdeel telt!

Hoe beter de onderdelenkwaliteit, hoe meer u uit uw Volvo-machine kunt halen. Voor inzetbaarheid en prestaties zijn alle onderdelen van belang. Waarom risico nemen?

Maatoplossingen

Een overzicht van de producten en diensten die we uw bedrijf gedurende de exploitatie bieden, zodat u elk jaar opnieuw winst kunt maken.

Nieuwe succesverhalen

Het laatste nieuws over Volvo-onderdelen

Het allernieuwste tandsysteem van Volvo maakt dat bakken er geen kluif meer aan hebben

Het Volvo Tooth System van de nieuwste generatie is met name gericht op de grotere graafmachines en wielladers van Volvo. Het zorgt voor een betere penetratie, een langere levensduur en een...

Volvo Assist-serie onthuld aan Europese markt op INTERMAT 2018

Volvo Construction Equipment presenteerde de volledige serie Volvo Assist-systemen, die stuk voor stuk gebruikmaken van het Volvo Co-Pilot boorddisplay.

Productiviteits- en rendementsverhoging voor Volvo wielladers met nieuwe speciale bakken

De nieuwste aanwinsten binnen het aanbod voor wielladerbakken van Volvo Construction Equipment koppelen een slimme constructie aan ongekende duurzaamheid voor blijvende prestaties, ongeacht...

Volvo-dealerlocator start
Weet u wat u nodig hebt?

Wilt u onderdelen bestellen? We helpen u graag.

Verzoek indienen