CONSTRUCTION EQUIPMENT Nederland

ABG-afwerkbalken

Alles wat u nodig hebt voor de klus

Aantoonbare flexibiliteit en doeltreffendheid, overal ter wereld

Volvo kan uiteenlopende afwerkbalken voor de asfaltafwerkmachines bieden om aan alle behoeften van de klanten te voldoen. Met de geavanceerde DuoTamp High Density afreibalk is een zeer hoge mate van verdichting mogelijk, waardoor er minder of helemaal niet meer gewalst hoeft te worden. Een gelijkmatige verdichting en optimale nivellering van de wegverharding is het resultaat.

Handbediende afreibalken

De vaste Volvo-afreibalken voor ABG-asfaltafwerkmachines zijn gecombineerde stampmes- en trillingsbalken met een basisbreedte van 2,50 of 3,00 m. Ze kunnen met een enkel stampmes of een dubbel stampmessysteem worden uitgerust. Met de variabele amplitudekeuze kan de bestuurder vooraf de stampmesamplitude selecteren, afhankelijk van het afwerkmateriaal en de omstandigheden ter plaatse. De trilfunctie zorgt niet alleen voor extra verdichting, maar verbetert ook de oppervlakstructuur, vooral bij de aanleg van slijtlagen.

Overzicht van de aanbouwdelen

Variomatic afreibalken

Volvo kan uiteenlopende afreibalken voor de asfalteermachines bieden om aan alle behoeften van de klanten te voldoen. Met de geavanceerde DuoTamp High Density afreibalk is een zeer hoge mate van verdichting mogelijk, waardoor er minder of helemaal niet meer gewalst hoeft te worden. Een gelijkmatige verdichting en optimale nivellering van de wegverharding is het resultaat. De Variomatic afreibalken zijn gemakkelijk te verlengen tot meer dan tweemaal de oorspronkelijke lengte, wat de afreibalken uitermate veelzijdig maakt.

Overzicht van de aanbouwdelen
Volvo-dealerlocator aanbouwdelen
Neem contact op

Wilt u iets bestellen of meer weten? Stuur ons een bericht.

Neem contact op