CONSTRUCTION EQUIPMENT Nederland

Volvo Services: waar intelligente techniek en bedrijfsoplossingen bijeenkomen

Volvo Construction Equipment onthult zijn nieuwe en uitgebreide aanbod aan diensten en oplossingen.

Maak kennis met Volvo Services: een uitgebreid producten- en dienstenpakket voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Het pakket laat beter zien hoe breed het aanbod is en de waarde ervan voor de bedrijvigheid van klanten. Volvo Services vormen niet alleen een aanvulling op Volvo machines, ze spelen tevens in op de behoeften van klanten – variërend van één enkel product tot complete oplossingen ter ondersteuning van hun bedrijf.

Alle Volvo klanten kunnen hun voordeel doen met het totaal aan kennis binnen het wereldwijd vertakte dealernetwerk, een aftersalesservice die dag en nacht bereikbaar is, ruim verkrijgbare onderdelen van topkwaliteit en royale garanties. Bij de grotere machines kunnen klanten tevens genieten van de voordelen van CareTrack; het telematicasysteem van Volvo dat essentiële informatie verstrekt, zoals draai-uren en locatie. Het systeem dat de basis vormt van alle Volvo Services is standaard op alle Volvo machines.

Vernieuwd pakket

Voor een beter overzicht van het complete dienstenaanbod heeft Volvo het pakket uitgesplitst in negen categorieën:

  • Uptime Services
  • Fuel Efficiency Services
  • Productivity Services
  • Safety Services
  • New Life Services
  • Genuine Volvo Parts
  • Volvo Attachments
  • Financial Services
  • Rental Services

Het nieuwe pakket maakt het klanten gemakkelijker om een combinatie van diensten te kiezen die meerwaarde bieden voor hun bedrijf. De diensten zijn vervolgens te bundelen tot één contract op maat, een Volvo onderhoudscontract.

Slimme oplossingen

Uptime Services hebben bewezen dat ze de reparatiekosten en onvoorziene stilstandtijd van machines beperken, zodat klanten hun machines en bedrijf operationeel kunnen houden. Gebruikmakend van innovatieve technologie monitoren Volvo dealers de machines van klanten op afstand. Dit maakt het mogelijk om problemen vroegtijdig op te sporen en corrigerende maatregelen te nemen voor een duurzame oplossing. De nieuwste software stelt klanten in staat productief te blijven, dankzij een nauwkeurige onderhoudsplanning en flexibele onderhouds- en reparatie-opties die ontwikkeld zijn voor maximale uptime en minimale reparatiekosten.

De Fuel Efficiency Services bestaan uit diverse brandstofadviezen en -rapporten die de bedrijfskosten drukken van zowel nieuwe als bestaande Volvo machines. Omdat klanten de machinegegevens altijd binnen handbereik hebben kunnen ze corrigerende maatregelen nemen (zoals machinisttraining) om de bedieningsmethoden te verbeteren en blijvende brandstofbesparingen te garanderen.

Productivity Services omvatten tal van geavanceerde oplossingen ter verbetering of het behoud van de productiviteit. Het gedrag van de machinist, de opzet van de locatie en de machineconfiguratie zijn slechts enkele van de vele factoren die binnen de Productivity Services die aan te passen zijn ter verhoging van de productiviteit. Klanten kunnen kiezen uit diverse machine-opties, Assist-systemen en trainingspakketten om de prestaties te verbeteren van het bestaande Volvo machinepark, om meer werk te verzetten en meer winst te maken.

Alle constructiedelen van Volvo machines zijn voorzien van ingebouwde veiligheid. Safety Services zijn diverse functies die het risico van ongelukken, stilstand en onvoorziene kosten helpen beperken. Uit onze nulvisie op het gebied van ongelukken mag blijken dat de veiligheid van al het personeel en materieel ons na aan het hart ligt en dat we ervoor zorgen dat mensen veilig kunnen werken – en weer veilig thuiskomen.

Voor en door Volvo gemaakt

Volvo ziet in dat een nieuwe machine zich niet altijd perfect leent voor alle bedrijvigheid van klanten. Met de New Life Services hebben Volvo klanten de keuze uit verschillende oplossingen – variërend van de montage van fabrieksmatig gereviseerde componenten tot een volledige machinerevisie – en pakketten op maat die tot doel hebben om Volvo machines weer in optimale staat te herstellen. Dankzij de New Life Services die productieve Volvo machines een welverdiende opknapbeurt geven, is meer uit de machines te halen en zijn de totale eigendomskosten te drukken.

De Genuine Volvo Parts zijn uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze in alle toepassingen het summum van productiviteit en uptime bieden. Het grote aanbod aan ruim verkrijgbare onderdelen – allemaal mét Volvo garantie – stelt klanten in staat om hun investering te beschermen, de levensduur van machines te verlengen en duurzame prestaties te verkrijgen.

Dankzij het ruime aanbod aan Volvo Attachments kunnen Volvo klanten altijd het ideale aanbouwdeel vinden waarmee ze alles uit hun machine kunnen halen. Omdat alle onderdelen even belangrijk zijn, is het totale aanbod aan Volvo aanbouwdelen perfect afgestemd op Volvo machines. Dit levert een robuuste en betrouwbare combinatie op, voor betere cyclustijden en besparingen op het gebied van brandstofverbruik en operationele kosten.

Flexibele financiering

Volvo heeft verstand van bedrijfsfinanciering en het team van experts staat klaar om klanten bij te staan. Financial Services bestaan uit flexibele financierings- en verzekeringsoplossingen die uw bedrijvigheid beschermen en stimuleren. Of het nu gaat om één machine of een compleet machinepark, Financial Services bieden financieringsregelingen op maat die bij uw budget passen.

Flexibiliteit is de achterliggende gedachte van Rental Services, die ontwikkeld zijn om klanten te helpen bij het vinden van de beste tijdelijke oplossing. Volvo kan u een verhuurpakket op maat bieden om alle klussen op tijd en binnen budget te klaren – of dat nu één machine is of een compleet machinepark. Kwaliteitsborging en onderhoud zijn standaard inbegrepen en dankzij vakkundig advies van Volvo dealers, kunnen klanten ervan opaan dat ze altijd precies krijgen wat ze nodig hebben.