CONSTRUCTION EQUIPMENT Nederland
Building Tomorrow - Volvo brand movie

Een wereldwijde organisatie

Meer over Volvo CE

Onze producten en diensten worden in meer dan 140 landen aangeboden.

Building Tomorrow

Ervaring, expertise en oplossingen

We zijn een toonaangevende en wereldwijd vertegenwoordigde fabrikant van eersteklas bouwmachines en met meer dan 14.000 werknemers behoren we tot de grootste bedrijven van de branche. Met een complete productreeks en een wereldwijd vertakt netwerk van productievestigingen, servicepunten en supportafdelingen hebben we voor u een passende machine en de juiste oplossing voor elke klus.

Waar we in geloven

Duurzaamheid

We geloven in een duurzame toekomst. En wereldwijd zetten we ons samen met onze klanten in de bouwsector in om die toekomst te verwezenlijken.

Meer lezen
Innovatie

Innovatie ligt aan de basis van Volvo Construction Equipment. Dat vormt de mindset en de werkwijze van ons bedrijf. Volvo CE vervult een voortrekkersrol bij technologische ontwikkelingen omdat we al meer dan 180 jaar actief zijn in de civiele techniek veel expertise hebben op het gebied van innovaties. Voor ons zijn de nieuwste technologieën niet zomaar een aardigheidje. Ze zijn cruciaal om concurrerend en op termijn winstgevend te blijven. 

Learn more about innovation
De invloed van mensen

Zorg en respect voor mensen zijn centrale thema's bij Volvo. Ze vormen de richtlijn voor onze dagelijkse activiteiten, voor onze benadering van klanten, leveranciers en alle anderen waarmee we deze planeet delen. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, passie en openheid en we zijn ervan overtuigd dat we sterker worden naarmate we beter rekening houden met individuele verschillen. Want om de wereld te kunnen veranderen heb je één ding nodig. Mensen.

Carieremogelijkeden bij Volvo

MEERWAARDE CREËREN VOOR UW BEDRIJF

Complete oplossingen

Volvo heeft voor u de juiste oplossing. Waarom niet bij ons aankloppen voor al uw behoeften gedurende de levensduur van uw machine? Door in te haken op uw behoeften kunnen we uw operationele kosten verlagen en daarmee uw winst verhogen.

Als klant van Volvo hebt u een compleet pakket aan diensten tot uw beschikking. Volvo is een duurzame partner die rekening houdt met uw winstgevendheid. Dat heeft geleid tot een ruim aanbod aan klantgerichte oplossingen, gebouwd met hoogwaardige onderdelen die worden geproduceerd door mensen met passie voor hun vak. Volvo streeft naar een maximaal rendement van uw investering.

Lees meer over onze diensten

Ons dealernetwerk

Ondersteund voor het leven

Dealers van Volvo Construction Equipment vormen de steunpilaar van ons bedrijf en een belangrijke brug tussen het bedrijf en klanten die onze machines aanschaffen en gebruiken. Hoe groot of klein ze ook zijn, dealers van Volvo CE geven onze klanten advies en ondersteuning gedurende het hele traject, van de aanschaf van de juiste machine voor hun behoeften tot aan de vereiste service en verzorging die nodig zijn gedurende de levensduur van de machine.

Dealer zoeken

Productiefaciliteiten van Volvo CE

Werkelijk wereldwijd

Het hoofdkantoor van Volvo Construction Equipment is gevestigd in Gotenburg, maar onze productiefaciliteiten treft u wereldwijd aan: in Zweden, Frankrijk, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Brazilië, India, China en Korea. Deze vestigingen produceren een volledig assortiment aan wielladers, graafmachines, knikdumpers, grondwalsen, asfaltwalsen, asfalteermachines, compacte machines en systemen voor materiaalhandling.

Onze vestigingen verkennen

Onze geschiedenis

Een partner waarop u kunt vertrouwen

Sinds de oprichting in 1832 is Volvo CE uitgegroeid van een lokaal bedrijf tot een van 's werelds grootste fabrikanten van bouwmachines.

Learn more about our history

De bouwmeester

Bedrijfsvideo over de roemruchte geschiedenis van Volvo Construction Equipment. Winnaar van de Zilveren Dolfijn op het Corporate Media & TV Festival in Cannes.