CONSTRUCTION EQUIPMENT Nederland

Even voorstellen...

Met een complete productreeks en een wereldwijd vertakt netwerk van productievestigingen, servicepunten en supportafdelingen hebben we voor u een passende machine en de juiste oplossing voor al uw wensen.

Klanten in tal van sectoren maken gebruik van Volvo-machines, zoals steengroeven, mijnbouw, energie (olie en gas), zware infrastructuur, nutsvoorzieningen, wegenbouw, sloopwerk, recycling, overslag en bosbouw.

Blijf up-to-date met nieuws over Volvo Construction Equipment
blijf up-to-date

Hier treft u al onze persberichten en nieuwsartikelen aan.

Al het nieuws bekijken

Evenementen en acties

WNF Climate Savers

Zorg voor het milieu

Als 's werelds eerste fabrikant in de transportsector die deelneemt aan Climate Savers, is Volvo CE gedreven om de ontwikkeling van nieuwe prototypes met een verbeterd brandstofrendement voort te zetten.

Meer lezen

Construction Climate Challenge

Een klimaatinitiatief voor de sector

Om duurzaamheid in de waardeketen van de bouwsector te bevorderen, organiseert Volvo CE de CCC die ruimte biedt aan een dialoog tussen vertegenwoordigers uit de industrie, academici en politici.

Meer lezen

Volvo Ocean Race

Volvo snelt vooruit

Ons zeilevenement verenigt ons bedrijf met onze klanten om de kernwaarden van het merk voor het voetlicht te brengen, zoals duurzaamheid, teamwork en passie voor prestaties.

Meer lezen
volvo info over vce

Info over Volvo Construction Equipment

Pioniers van de progressie

Volvo Construction Equipment behoort tot ’s werelds grootste producenten van grondverzetmachines.

Meer informatie over ons
Volvo-carrière
Werken bij Kuiken
meer informatie

Innovatie

Wij stellen de nieuwe norm voor de sector

Innovatie ligt aan de basis van Volvo Construction Equipment. Dat vormt de mindset en de werkwijze van ons bedrijf. Volvo CE vervult een voortrekkersrol bij technologische ontwikkelingen omdat we al meer dan 180 jaar actief zijn in de civiele techniek veel expertise hebben op het gebied van innovaties. Voor ons zijn de nieuwste technologieën niet zomaar een aardigheidje. Ze zijn cruciaal om concurrerend en op termijn winstgevend te blijven.

volvo mediabibliotheek

Media

Foto's, video's en verhalen

Productfoto's van hoge kwaliteit, een schat aan video's en een gestage stroom interessante verhalen van ons klantenmagazine. U vindt het er allemaal.

Meer lezen
Volvo-dealerlocator start
Meer weten?

Stuur ons dan een bericht. Wij helpen u graag.

Contact