Construction Equipment Magyarország

Alvázvizsgálat

Az alváz ismerete

Alvázvizsgálat

A Volvo alvázvizsgálati programja egy átfogó szolgáltatás, amely garantálja az alváz optimális élettartamát, és a legújabb adat- és információs technológiát használja fel. A Volvo szakértő képességeivel kombinálva személyre szabott karbantartási, megelőzési és támogatási szolgáltatást nyújt. Az alvázvizsgálat része a MATRIS, a Volvo szakértő, az Eredeti Volvo alkatrészek és a Vizuális vizsgálat. Ez garantálja, hogy semmi sem marad ki a vizsgálatból, és a maximális teljesítményt érheti el.

MATRIS

A fejlett Machine Tracking Information System (MATRIS) az alvázkopási vizsgálat információit használja fel. A MATRIS alapos alvázkopási jelentést készít a gép működési óráinak alapján. A MATRIS által leadott jelentések gyűjteménye dimenziót ad az adatoknak, amelyeket felhasználva felvázolhatók a kopási trendek. Ezáltal a vásárlók és a kereskedők megalapozott döntéseket hozhatnak a megelőző karbantartásról.

Vizuális vizsgálat

A vizsgálat kezdeti szakasza az alváz vizuális vizsgálata, melynek során azonnal látható, vannak-e problémák. Szakértőink tanácsot adnak abban is, milyen egyszerű technikákkal végezhető el a vizuális vizsgálat; megelőzheti a nagyobb problémákat, ha a korai szakaszokban azonosítja az eltéréseket.

Eredeti Volvo alkatrészek

A Volvo alváz minden alkatrésze összefüggésben van egymással, megbízható és tartós. Amikor egy alvázalkatrészt cserélni kell, az Eredeti Volvo alkatrészek garantálják, hogy Volvója Volvo marad, és a legteljesebb megbízhatóságot nyújtja. Nincs kompromisszum, ha az Eredeti Volvo alkatrészek minőségéről és biztonságáról van szó. Ha idegen részt visz a rendszerbe, azzal megszakíthatja az optimális teljesítményt, további károkat okozhat és elveszítheti a garanciát is.

Az alváz jelentősége

A kotró alváza hősies munkát végez. A gép teljes súlyát tartja, és működtetés közben folyamatosan ki van téve a köveknek és más akadályoknak. Számos része folyamatos kopásnak és terhelésnek van kitéve. Ha az alvázat jó állapotban tartja, a gép mindig biztonságosan és hatékonyan működik. Az Eredeti Volvo alvázalkatrészek kiváló minőségének köszönhetően számíthat a garantáltan jobb teljesítményre. Ezeket kifejezetten az Ön gépéhez, egy teljes rendszer részeként fejlesztettük ki, és a hajtási lánc többi részével optimálisan működik. Így meghosszabbítható az üzemidő, miközben a gép élettartama alatt a lehető legalacsonyabb működtetési költséget érheti el.

  • Rendszeres vizsgálat egy Volvo technikustól.
  • Fejlett szoftverek által készített kopáselemzés és monitorozás.
  • A kopási eredmények jelentése, és ajánlat a legjobb karbantartásra.
  • Az alkatrész cseréje és szerviz.
  • Tervezze meg a következő vizsgálatot és szervizt.
Volvo kereskedő kereső kezdőlap
FEJLESSZE VÁLLALKOZÁSÁT!

Beszéljük meg, hogyan segíthetünk Önnek!

Kapcsolatfelvétel