Construction Equipment Magyarország
Volvo Services Repair

Javítás

Kerülje el a váratlan költségeket

Javítás

Nem kell aggódnia, amikor a munkagép standard garanciája lejár. Különböző Javítási lehetőségekkel segítjük elkerülni a nem várt javítási költségeket, vigyázva a vállalata cashflow-jára. 

Teljes javítás

A felbecsülhetetlen nyugalom érdekében válassza a Teljes javítást. Ez teljes ellenőrzést kínál a cashflow-ja felett, mivel Ön csak a szerződés kezdetekor megállapított árat fizeti. Ezt követően a Volvo teljes körűen végzi a jármű szerelését bármilyen meghibásodás esetén. Kiterjed minden alkatrészre és komponensre, kivéve a Kivételek alatt felsoroltakat*.

*A kivételek járműtípusonként eltérnek.

Kiválasztott javítás

Ha a költségvetése korlátozott, vagy jelenleg nem látja szükségét a Teljes javítás lehetőségnek, akkor két fókuszáltabb Javítási lehetősége van:

  • Erőátvitel opció – a járműtípustól függ, de technikailag a motor karbantartását garantálja (beleértve a motor minden olajozott komponensét), az erőátvitelt, a tengelyeket és a hidrosztatikát.
  • Alkatrészek opció – az Erőátvitel opció garanciái mellett számos kulcsfontosságú alkatrészre terjed ki, így például a generátorokra és a keretekre – bár a garancia terjedelme a járműtípustól is függ. Például a kotrógépek esetében a gémre és az emelőkarra is vonatkozik.
Bővítmények

Volvo kereskedőjével átfogóbb Javítási opciót is kialakíthat. Lépjen velünk kapcsolatba, és tudjon meg többet.

Ha a Javítási lehetőséget hozzáadja a Karbantartási ajánlathoz, akkor a lehető legjobban garantálhatja a jármű hasznos üzemidejét.

Volvo kereskedő kereső kezdőlap
FEJLESSZE VÁLLALKOZÁSÁT!

Beszéljük meg, hogyan segíthetünk Önnek!

Kapcsolatfelvétel