Construction Equipment Magyarország
Volvo Services Proactive monitoring

Proaktív ellenőrzés

Kapcsolódjon. Növelje a hasznos üzemidőt.

Növelje a gép hasznos üzemidejét

Tartsa munkában a gépét Proaktív ellenőrzéssel.
A Volvo intelligens telematikai szolgáltatása távolról figyelemmel kíséri a gép egészségét, és segít megelőzni a potenciális meghibásodásokat.

Kiemelkedő előnyök

Mi megcsináljuk Önnek

Mi terveztük. Mi építettük. Hadd viseljük gondját a jövőben is. A Volvo monitorozza gépe egészségét, így Ön jobban odafigyelhet műveleteire.

Csökkentse a nem tervezett állásidőt

Kapja el a kis problémákat, mielőtt nagyokká válnának. A Volvo betekintést ad gépe egészségébe, így a problémák idejekorán megtalálhatók és javíthatók.

Időt és pénzt spórolhat

  • A váratlan költségek minimalizálása érdekében a kereskedője tanácsot adhat azzal kapcsolatban, hogy a gépének szüksége van-e azonnali beavatkozásra, vagy a javítás elvégezhető a következő szerviz során is – csökkentve ezáltal a szükséges utazási időt.
  • Töltsön több időt munkával, és kevesebbet várakozással. A távoli diagnózisnak köszönhetően a technikus úgy érkezik, hogy teljesen fel lesz készülve a munkára, optimalizálva a gép javításához szükséges időt.

Személyre szabott ajánlások

Tudja meg, miért ismétlődnek a géphibák. Helyi kereskedője proaktív monitorozással megvizsgálja, hogyan működtetik a gépét, és miért okoznak problémát egyes cselekedetek. Bármi legyen is az oka, hagyja a pontosan az Ön munkájához személyre szabott megoldást a Volvóra.

Hogyan működik?
  • A járműadatokat a CareTrack – a Volvo telematikai rendszere – rögzíti, majd a Volvo Uptime Centerbe küldi.
  • Elemzőink feldolgozzák az információt, és egyenesen elküldik Volvo kereskedőjének.
  • Kereskedője kapcsolatba lép Önnel, és javaslatot tesz a további lépésekre.
Bizonyított eredmények

Akár egy egyszerű emlékeztető a riasztókódoktól, akár egy komplex diagnózis, mi mindent figyelembe veszünk, ami a gép hasznos üzemidejét befolyásolhatja. Ismerje meg az alábbi valós példákból, a Proaktív ellenőrzés hogyan segít mozgásban tartani a Volvo gépeket.

//Esettanulmány Hollandiából

Hollandiában a Proaktív ellenőrzést több mint 100 gép megfigyelésére használták 2015 óta. A program elkezdése előtti évben hat váltóhiba történt – ez a szám 2017-re nullára csökkent.

//Esettanulmány az Egyesült Királyságból

Nyolc hónap alatt, míg a Proaktív ellenőrzést használtuk egy gépflottán az Egyesült Királyságban, 176 óra nem tervezett leállási időt kerültünk el. Ez mindösszesen 22 órányi hozzáadott géphasználatot jelentett havonta. A proaktív támogatásnak és a gyors karbantartásnak köszönhetően a gépek kevesebb időt töltöttek a szervizben, és többet a helyszínen, ami jelentős növekedést jelentett a termelésben.

A támogatásunk nem áll meg itt

Kombinálja a Proaktív ellenőrzést a Volvo Szolgáltatásokkal, és hozzon létre egy személyre szabott csomagot az igényeinek megfelelően – beszélje meg kereskedőjével!

Volvo kereskedő kereső kezdőlap
FEJLESSZE VÁLLALKOZÁSÁT!

Beszéljük meg, hogyan segíthetünk Önnek!

Kapcsolatfelvétel