Construction Equipment Magyarország

Olajelemzés

A Volvo Olajelemzéssel többet kap

Olajanalízis

A Volvo olajelemzés rendszeres használata átfogó képet nyújt a gép állapotáról. Az elemzés sok információt szolgáltat, kitér többek között az olaj, víz- és hűtőfolyadék tartalmára, viszkozitására, szennyezettségére és a fémrészecskék mennyiségére. Az olajelemzés által szolgáltatott korai figyelmeztetés eredményeképpen Ön időben betervezheti az alkatrészcseréket, mielőtt még problémák lépnének fel, így elkerülheti a költséges megrongálódásokat és leállásokat.

A Volvo nemcsak elemzést nyújt, hanem átfogó diagnózist és az elemzés értékes magyarázatát is, és ez fontos eszközzé teszi. Még a legjobb elemzés és diagnózis mellett is fontos, hogy az eredményeket átlátható és felhasználóbarát módon mutassák be. Ezért a Volvo kifejlesztett egy jelentési módszert, amely pontos és hasznos információkat nyújt.

A Volvo Olajelemzéssel növelheti profitját

A hosszú hasznos üzemidő a kulcs, ha profitot szeretne termelni. A Volvo Olajelemzés egy verhetetlen eszköz, ami lehetővé teszi a karbantartás tervezését és a nem tervezett leállások kiküszöbölését, a drága javítások elkerülését.

 Egyszerűen fogalmazva az Olajelemzés egy ”egészségfelmérés”, amely során elemezzük a gép alapvető funkcióit, úgymint a motorolajat, az átvitelt, a hidraulikarendszert, a tengelyeket és a fékeket, valamint kérésre a hűtőfolyadékot és az üzemanyagot is. Az Olajelemzés korai figyelmeztetéseket ad, miáltal lesz ideje az alkatrészek cseréjére, még mielőtt problémát és kárt okoznának.

 Csak a Volvo laboratóriumok ismerik teljesen a Volvo gépeket, ezért itt képesek leginkább az elemzések eredményeit helyesen értelmezni, és ajánlásokat adni. Végezzen rendszeres elemzéseket az olajelemezések előzményeinek ismeretéért. Ezáltal látni fogja a trendeket. 

Egyszerű, gyors és tiszta

Mintavételezés

A szükséges mintákat megrajzoljuk, majd az egyik Volvo laboratóriumba küldjük.

Elemzés

A Volvo laboratóriumok élvonalbeli, fejlett diagnosztikai eszközökkel és tapasztalt, képzett személyzettel is segítik a munkáját. Mintákat elemeznek és rengeteg adatot gyűjtenek, többek között a víz/hűtőfolyadék, a viszkozitás, az üzemanyag, a tisztátalanságok, a fémrészecskék mennyisége stb. tekintetében.

Diagnózis

Az alapos diagnózis azonnal elérhető egy weboldalon. A diagnózis közvetlen javaslatokat is nyújt a kritikus szituációk elkerüléséhez.

Időt és pénzt spórolhat

Amellett, hogy segít a karbantartásban, a Volvo Olajelemzés a javításokban is nagy előnyöket biztosít. Mivel az Olajelemezés megvilágítja a probléma okát, csökken a javítási idő. A gyors hibaelhárítás kisebb leállással jár. Az Olajelemzés program része, hogy az elemzés eredménye és a javasolt javítás a helyszínen elérhető. Így Ön a sürgős lépéseket azonnal, a költséges javítások előtt meg tudja tenni.

Volvo kereskedő kereső kezdőlap
FEJLESSZE VÁLLALKOZÁSÁT!

Beszéljük meg, hogyan segíthetünk Önnek!

Kapcsolatfelvétel