Construction Equipment Magyarország
Volvo Services Maintenance

Karbantartás

Tartsa fenn a sikert

Karbantartás

A karbantartással Ön az üzletvitelére összpontosíthat, miközben a Volvóra bízza munkagépe szakértő karbantartását. A karbantartási programot a műveletei köré igazítjuk – így a telephely hatékonysága az első, a karbantartás a produktivitást a lehető legkisebb mértékben érinti. Önnel közösen állapodunk meg a karbantartási díjban, figyelembe véve a gép üzemidejét, a naptárat, a megállapodás feltételeit – a cahsflowhoz legjobban illő módszert.

Önnek megfelelő ütemezés

A karbantartási ütemezést az Ön gépéhez, a környezethez és a munkáihoz igazítjuk. Gondoskodik arról, hogy a legalkalmasabb időben, a termelés minimális megszakításával érkezzenek a Volvo technikusai a megfelelő alkatrészekkel felszerelkezve a telephelyére, és elvégezzék a szükséges munkát.

Teljes egészében Volvo

Természetesen kizárólag Eredeti Volvo alkatrészeket, kenőanyagokat és hűtőfolyadékokat használunk, és eredeti szoftverfrissítéseket alkalmazunk. Mindent dokumentálunk is; az átlátható karbantartási előzmények pedig az új tulajdonosnak is hasznára lesznek eladás esetén, miközben Ön a lehető legmagasabb árat kaphatja munkagépéért. A karbantartás ütemezése kulcsfontosságú: Önnel együtt dolgozzuk ki, milyen szintű támogatást igényel a Volvótól. Ha csak alkatrész-ellátásra van szüksége kisebb karbantartásokhoz saját technikusai számára, az is megoldható. Beszélje meg kereskedőjével az Ön szervizelési igényeit.

Hozzáadott extra

A Volvo tudja, hogy mindenkinek mások az igényei, és szolgáltatások széles skálájával bővítheti a karbantartási ütemtervet. A kereskedőjével való párbeszéd során megegyezhetnek a szolgáltatások különböző skálájáról, így például:

  • Hulladékkezelés az olaj és a szűrők esetében
  • A munkagép megtisztítása
  • Biztonsági vizsgálat
  • A szerelékek karbantartása
  • Az elhasználódott alkatrészek cseréje
  • Légkondicionáló szervizelése
Volvo kereskedő kereső kezdőlap
FEJLESSZE VÁLLALKOZÁSÁT!

Beszéljük meg, hogyan segíthetünk Önnek!

Kapcsolatfelvétel