Construction Equipment Magyarország
Volvo Services Uptime Services

Hasznos üzemidő szolgáltatások

Mindig a gyorsaság jegyében

Hasznos üzemidő szolgáltatások

A munkára készen nem álló gép kellemetlenséget, leállást okoz, amellett váratlan költségekkel jár, és veszélyt jelent a profitabilitására.A termelési kvótákat ugyanúgy teljesíteni kell, és a gépkezelők bérét ki kell fizetni. A Hasznos üzemidő szolgáltatások segítségével csökkenthető a nem tervezett leállások és javítási költségek kockázata. 

A Proaktív ellenőrzés megadja Önnek a lelki nyugalmat: a Volvo vigyáz a munkagépére.

A karbantartási ütemezés személyre szabható az adott munkaterülethez, hogy a munkát csak minimális mértékben kelljen megszakítani.

A javítási ajánlat garantált áron végzi el az összes szerződésben foglalt javítást, így Ön gondosan megtervezheti a költségvetést, és elkerülheti a nem várt kiadásokat.

Az Olajelemzés különleges betekintést nyújt a munkagép egészségébe, amivel elkerülheti a költséges javításokat és a nem várt leállásokat.

A rendszeres, ütemezett átvizsgálással biztos lehet abban, hogy gépe mindig csúcsformában van.

A rosszul karbantartott alváz kihat a gép biztonságára is, csökkenti a termelékenységet, és kárt tehet más kulcsfontosságú alkatrészekben.

Felhívjuk figyelmét, hogy nem minden ajánlatunk érhető el minden országban. Bővebb információért forduljon helyi Volvo márkakereskedőjéhez.

Volvo kereskedő kereső kezdőlap
FEJLESSZE VÁLLALKOZÁSÁT!

Beszéljük meg, hogyan segíthetünk Önnek!

Kapcsolatfelvétel